USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepli iş adamı TFF’da

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurulunda Gaziantepli iş adamı Şevki Bostan yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı.

Gaziantepli iş adamı TFF’da
02-06-2019 07:50
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurulunda Gaziantepli iş adamı Şevki Bostan yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı. Uzun yıllardır farklı spor dallarının gelişmesine verdiği desteklerle bilinen başarılı iş adamı Şevki Bostan’ın listede yer alması memnuniyetle karşılandı. 

İş dünyasının yakından tanıdığı Gaziantepli İş adamı Şevki Bostan Türkiye Futbol Federasyonu olağan üstü genel kurulunda yönetim kurulu yedek listesinde yer aldı. Uzun zamandır Gaziantepli isimlerin yer almadığı TFF listelerinde Bostan’ın yer alması önümüzdeki süreçte Gazianteplilerin de yönetimde yer alabileceği yönünde önemli bir mesaj oluşturdu.

Uzun yıllardın bir birinden farklı spor dallarının gelişmesi yönünde ki çalışma ve destekleriyle tanınan Gaziantepli İş Adamı Şevki Bostan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetimin yanı sıra Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunmuş, Beşiktaş Spor Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın danışmanlık görevini de üstlenmişti. Sporun yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Bostan Türkiye Futbol Federasyona kendini layık görenlere teşekkür ederek “Tabi ki burada Gaziantep adına şahsıma önemli bir misyon düşüyor. Şehrimizin futbolda daha da ilerlemesi ve haklarının korunması adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Play Off finallerinden şampiyon olarak süper lige yükselen Gazişehir Gaziantep’i de elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. Gaziantep şehri asla süper ligsiz düşünülemez. Süper ligde be başarılı sezonlar geçireceğine inanıyorum. Gazişehir Kulüp Başkanı Sayın Adil Konukoğlu’nu ve ekibini, sporcularını yürekten kutluyorum. Gaziantep futbolunun gelişmesi açısından ortak akıl ile hareket edip, üzerime düşen görevi yerine getirmek istiyorum” dedi.

Gaziantep Spor Kenti olma yolunda

Gaziantep’in spor kenti olma yolunda önemli adımlar attığını da ifade eden Bostan “Son yıllarda Gaziantep’te sadece futbol değil, takım oyunlarının yanı sıra bireysel sporlarda da önemli gelişmeler dikkat çekiyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da bu yıl Gaziantep’e yönelik verdiği büyük destekler küçümsenemez. Yeni spor tesisleri ve sporcu alt yapısının gelişmesine sağlanan katkılar Gaziantep’in spor kenti olma yolunda önemli desteklerdir. Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’ün özellikle okul sporlarının gelişimine yönelik çabaları, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun sporun bir çok dallarına yönelik çalışmaları takdir edilecek çalışmalardır. Diğer taraftan Gaziantepli Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’ın Gaziantep ve çevre illerde hokeyin bütün kategorilerde gelişmesi için gösterdiği olağan üstü çabalar, birçok kulübümüzün ve okullarımızın spora yönelik destek ve çalışmaları Gaziantep’i önemli bir noktaya taşıyacaktır.  Elbette atılan bu ciddi adımlar var. Yerel yönetimlerimizin ve Gaziantep Valiliğinin burada önemli çalışmalarını görüyorum. Bu adımlar Gaziantep’i önemli bir spor kenti haline getirecektir” dedi.

Avrupa Şampiyonasında Gaziantep Polisgücü Türkiye’yi temsil edecek

Uzun yıllar yönetici olarak görev yaptığı Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün başarıdan başarıya koştuğunu ve Türkiye’yi Avrupa da başarıyla temsil ettiğini de hatırlatan Şevki Bostan  7-10 Haziran 2019 tarihleri arasında Alanya ve Kiev’de gerçekleştirilecek Kadın ve Erkekler Avrupa Hokey Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye’yi Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek takımlarının temsil edecek. Bugüne kadar Türkiye’ye 7 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran  Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarına başarılar diliyorum” dedi.  

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü