USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GTO'da 'Konkordato semineri

GTO’nun öncülüğünde Gaziantep iş dünyasına yönelik olarak 12 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 15.00’de  “ Konkordato Ve Konkordato Sürecinde Borç Ve Alacakların Hukuki Durumu” konulu seminer gerçekleştirilecek.

GTO'da 'Konkordato semineri
07-11-2018 16:51
Google News

GTO’nun öncülüğünde Gaziantep iş dünyasına yönelik olarak 12 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 15.00’de “Konkordato Ve Konkordato Sürecinde Borç Ve Alacakların Hukuki Durumu” konulu seminer gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Barosu, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası (GSMMMO), Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası ( YMMO), Hasan Kalyoncu ve Gaziantep Üniversitesi işbirliği ile “Konkordato Ve Konkordato Sürecinde Borç Ve Alacakların Hukuki Durumu”konuluseminer gerçekleştirilecek.

Seminerle ilgili olarak Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından yapılan açıklamada, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Gaziantep Üniversitesinden Öğretim üyeleri Tayfun Ercan, Erkan Alsu, Gaziantep Barosu’dan Avukat Ömür Taşar ile Gaziantep Ticaret Odası Meclis üyesi ve Yeminli Mali Müşavir Sabri Hamamcı’nın konuşmacı olarak katılacağı seminerde Konkordato sürecinde borç ve alacakların hukuki durumu, kimlerin Konkordato talebinde bulunabileceği, Konkordato sürecine girebilmek için ne gibi şartların arandığı ve başvuru için neler yapılması gerektiğinin anlatılacağı belirtildi.

GTO toplantı salonunda 6 kurum ve kuruluşun işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Konkordato Ve Konkordato Sürecinde Borç Ve Alacakların Hukuki Durumu” konulu seminer12 Kasım 2108 Pazartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü