USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Güzellik anlayışına yeni bir bakış açısı

Alvina Güzellik ve Estetik Merkezi, güler yüzlü kadrosu ve yine son teknoloji cihazları ile ilgi odağı haline geldi. 

Güzellik anlayışına yeni bir bakış açısı
29-09-2019 10:57
Google News

Alvina Güzellik ve Estetik Bakım Merkezi, Gaziantep'te modern güzellik ve estetik uygulamalarının keşfedildiği yolda aranan bir marka olmanın yanı sıra alanında seçkin güzellik uzmanlarıyla birlikte güzellik anlayışına yeni bir bakış açısı getirdi

Alvina Güzellik ve Estetik Merkezi, güler yüzlü kadrosu ve yine son teknoloji cihazları ile ilgi odağı haline geldi.  Yaptığı başarılı uygulamalar ile adından sıkça söz ettiren Alvina, konfordan ödün vermeden güzelliğinize güzellik katıyor. 

UZMAN KADRO, PROFESYONEL HİZMET

Tecrübeli kadrosuyla birlikte müşterilerine en mükemmel hizmeti sunduklarını kaydeden Alvina Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi Emine Şenbolat, "Merkezimizde lazer uygulaması, cilt bakımı, dövme silme gibi pek çok seanslar uygulamaktayız. İlk seanslarda dahi müşterilerimiz gözle görülür sonuçlar elde etmektedir. Hepsi branşında uzman kadromuzla hizmet verdiğimiz salonumuza Gaziantepli hemserilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

""

ACI HİSSETMEDEN KURTULUN 

Merkezde kullanılan son teknoloji lazer epilasyon cihazlarıyla kişinin acı hissetmediğini belirten Şenbolat, "Cihazlarımız, yüksek hızda ve kısa süren seanslara imkan tanıyor. Kullandığımız cihazlar ile acı hissetmeden, kısa sürede sonuç alarak istenmeyen tüylerden kurtulabilmek mümkün. Bu yönde müşterilerimizden sürekli olarak olumlu mesajlar alıyoruz" dedi. 

""

SON MODA SAÇ STİLLERİ ALVİNA'DA

Alvina olarak müşterilerine kuaförlük hizmeti de sunduklarını kaydeden Emine Şenbolat, "Alanında uzman kuaför arkadaşlarımızla birlikte yine en güzel ve en moda saç stillerini müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Yeni modelleri keşf etmek ve tarz yaratmak isteyen tüm bayanlarımızı Alvina'ya bekliyoruz" diye konuştu. 

""

CİLDİMİZ EN DEĞERLİ GİYSİMİZ 

Cilt bakımının aksatılmaması gerektiğine vurgu yapan Şenbolat, "Cildimiz en değerli giysimizdir. O nedenle cilt bakımında kullandığımız tüm ürünlerimizi dünya markaları arasından seçiyoruz. Hepsi profesyonel kullanıma uygun ürünlerdir" dedi. 

""

ERKEKLERDEN DE TALEP VAR

Son zamanlarda erkeklerin de kadınlar kadar ciltlerine önem verdiklerini ifade eden Emine Şenbolat, “Tüm işlemlerimiz kadınlara ve erkeklere yapılabiliyor. Son zamanlarda en az kadınlar kadar, erkeklerden de talepler alıyoruz. Onlarda cilt bakımlarına oldukça önem veriyor" diye konuştu.

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 777

The include file 'json/puan_59223_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü