USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Hamavioğlu'ndan 300 fabrika çıkışı...

Doğru Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve iş adamı Erdal Hamavioğlu parti çalışmaları ve gündeme dair basına açıklamalarda bulundu.

Hamavioğlu'ndan 300 fabrika çıkışı...
30-09-2020 09:46
Google News

Eski Sağlık Bakanı Rıfat Serdaroğlu ve Çoban Ateşi Hareketi öncülüğünde merkez eksenli, kuvayı milliye ruhuyla ve Atatürk fikirleri çerçevesinde kurulan Genel başkanlığını sağlık eski bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yaptığı Doğru Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve iş adamı Erdal Hamavioğlu parti çalışmaları ve gündeme dair basına açıklamalarda bulundu.

Hamavioğlu son günlerde yaşanan ve gündem olan 300 fabrika ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üzülerek belirtmem gerekir ki, ne ülkemiz ne de Gaziantep bu yaşanan traji komik olayları hak etmiyor.

Güya ülke ekonomisini iyi göstereceğiz diyerek, olmayan şeyleri varmış gibi basını da kendilerine alet ederek halk aldatılmakta ve yanıltılmaktadır.

300 yeni fabrika açtık yalanına bilerek veya bilmeyerek alet edilen iş adamlarına da üzülüyorum.

Doğru Parti olarak, ülke ekonomisine bir tek çivi çakan, katkıda bulunan iş adamlarımız başımızın üzerinde yerleri vardır.

Ama var olan işletmelerin daha önce yokmuş ve yeni olmuş gibi gösterilmesine iktidara bilerek veya bilmeyerek alet olmalarına üzülmüyor değiliz. Elbette bu yaşananlar sizleri olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir.

300 fabrika açılışı yaptık diyor iktidar kanadı, madem 300 yeni tesis açtınız Gaziantep, tarihinin olmadığı kadar işsiz insanını barındırıyor! Buna en diyeceksiniz peki?

300 fabrika açtık diyorlar bakıyorsunuz, aylardan beri faaliyette olan; BİM şubesinden tutunda, yıllardan beri faaliyetini sürdüren pizza salonuna kadar var. Tam bir komedi tam bir tiyatro.

Ama ülke gündemine duyarlı iş adamlarımız da biliyorlar ki, ekonomi iyiye gitmiyor uçurumun kenarında. Sarayın baskısından çekindiklerinden elbette seslerini çıkaramıyorlar. Onlara da hak vermek gerek elbette nasıl seslerini çıkarsınlar. Sesini çıkarmaya çalışan iş adamlarının başlarına neler geldiğini bilmeyenimiz yoktur.

Hülasa sokaktaki vatandaştan tutunda, esnafına, iş adamına kadar herkes geleceğinden kaygılı yaşıyor.

Borçlanmayan, borcu olmayan neredeyse bırakın iş adamlarını vatandaş bile yok. Bu hükümet maalesef herkesi borçlanmaya mahkum etti.
kredi karti hacizleri batakları cumhuriyet tarihinin rekor seviyelerinde, cari açık, döviz kuru cumhuriyet tarihinin rekor seviyelerinde.

Öte yandan; işsizlik, yoksulluk, yokluk, çiftçinin hali, hayvancılığın hali, eğitimin durumu, sağlıkta yaşananlar, atanamayan öğretmenler, eytlilerin durumu, 3600 memurların özlük hakları, yüzbinlerde üniversite mezunu gencin işsiz gezmesi, yurt dışındaki başarısız politikalar neticesinde bir tane dost diyeceğimiz yanımızda diyebileceğimiz ülkenin kalmaması, Suriyeli mültecilerin durumu, Suriye sorunu, güvenlik sorunu, tarikatların rejimi tehdit eder hale gelmesi, cinayetler, terör olayları bu ve buna benzer onlarca yüzlerce çözüm bekleyen sorun varken üzülerek görüyoruz ki yaşanalar gündem saptırmalarıyla sanal gündem oluşturmaları tam ibretlik görüntüler.

İşin üzücü tarafı mecliste temsili bulunan muhalefetin de bunca olan bitene kayıtsız kalması Doğru Parti'nin omuzlarına daha da ağır yük yükleneceğini gösteriyor. Ama Doğru Parti kadroları inşallah bu yükü kaldıracak güçte ve niteliktedir. Doğru Parti bu gücü Türk milletinden almaktadır.

Doğru Parti iktidarında halkı aldatan değil, halkla birlikte var olan siyaset anlayışını gerçekleştireceğiz.

Tarımda, hayvancılıkta kaybolan yerli ve milli üretim değerimizi tekrar canlandıracağız.

Dışarıdan ithal eden değil, dışarıya ihraç eden bir üretim ekonomisini hep birlikte inşaa edeceğiz. Sanayide, teknolojide, tarımda, hayvancılıkta, madencilikte kendi öz kaynaklarımızla kendi beyin gücümüzle yerli ve milli hamleleri gerçekleştireceğiz.

Unutmayalım ki, kendi öz kaynaklarıyla üretim yapamayan hiçbir ulus ve hiçbir devletin bağımsızlığından söz edemeyiz. Tıpkı şu an AKP iktidarının ülkemizi dışa her alanda bağımlı yaptığı gibi.

Doğru Partinin kuruluş anlayışlarından biriside kaybolan kültürel değerlerimizi tekrar türk milletine kazandırmak olacaktır.

Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi kutuplaştırmadan her vatandaşımıza vatandaş olma duygusunu tekrar aşılayacak ve kucaklaşmasını sağlayacağız. Sen ben demeden biz olarak hep birlikte bu coğrafyada kardeşlik duygusunu inşaa edeceğiz."

Hamavioğlu, Doğru Parti'ye vatandaşların büyük teveccühü olduğunu belirtti. Hamavioğlu, "Bu heyecanı girdiğimiz ve ziyaret ettiğimiz her ortamda görüyoruz. İnşallah Doğru Parti olarak Gaziantepli hemşehrilerimize en üst seviyede hizmet anlayışıyla hizmet edeceğiz. Ve Doğru Partiyi Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantepte de iktidarın ve belediyelerin en güçlü alternatifi olarak hazırlayacağız.

Gaziantepte Teşkilatlanma çalışmalarına da değinen Hamavioğlu "il yönetimimizde görev almak için yaklaşık 500 kişiye yakın yoğun talebin olması hem bizi gururlandırıyor, hemde halkımızın bize olan güvenini gösteriyor.

Bu doğrultuda görüşmelerimiz sürüyor ve kısa süre içerisinde il yönetimimizi tamamlayıp genel merkezin oluruna sunacağız akabinde dernekler masasına teslim edeceğiz" diye konuştu.

İl binası için görüşmelerinin devam ettiğini belirten Hamavioğlu, şöyle konuştu:

"En doğru ve en sağlıklı binayı tutmak için çalışıyoruz ve kısa sürede de inşallah tutmuş olacağız. Şahinbey’e genç dinamik ve alt yapısı sağlam olan bir kardeşimizi Abdullah Yeniekinci'yi atadık.

Kendisi İktisatçı, siyaset bilimci ve aynı zamanda Uluslarası ilişkiler uzmanı.

Şehitkamil ilçemiz içinse şu an görüşmelerimiz devam eden 10 arkadaşımız var bay bayan. Oraya da en kısa sürede atama yapacağız.

Taşra ilçelerimiz içinse görüşmelerimiz devam ediyor. Ekim ayı içerisinde bütün ilçelerimize görevlendirmeleri tamamlamayı planlıyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü