USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hazal Kaya yeni dizisi 'Sorgu' hakkında konuştu: 'Silah kullanmakta yetenekli çıktım

TOD'da 3. ve 4. bölümüyle 17 Ekim Perşembe günü seyirciyle buluşacak Sorgu dizisinin Cihan'ı Hazal Kaya çekimlerde atıcılık konusundaki yeteneğini keşfettiğini anlattı.

Hazal Kaya yeni dizisi 'Sorgu' hakkında konuştu: 'Silah kullanmakta yetenekli çıktım
14-10-2024 02:09
14-10-2024 18:25
Google News

Geçtiğimiz hafta ilk iki bölümü beIN CONNECT’in dijital platformu TOD’da yayınlanan "Sorgu" dizisinde Hazal Kaya, polis memuru Cihan karakterini canlandırıyor. Kaya, psikopat babası yüzünden travmatik bir çocukluk geçirmiş Cihan’ı oynuyor. Dizinin tanıtımında, babasının fotoğrafına kurşun yağdırdığı sahneyle dikkat çeken başarılı oyuncu, silah kullanma tecrübesi hakkında Birsen Altuntaş'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaya, silahlarla daha önce hiç deneyimi olmadığını ve bireysel silahlanmaya karşı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Silah karşıtı biriyim, ama rol gereği öğrenmem gerekiyordu. Poligona gittik, meğerse yetenekliymişim. Vurduğum hedefleri arkadaşlarıma gösterdim ama aynı zamanda çok korktum.”

Poligonda gerçek bir silahla atış yaptıktan sonra silahı elinden bırakmak istediğini söyleyen Kaya, bu tecrübeyle ilgili olarak şunları ekledi:

"Çekimlerde kullandığımız silah gerçek değildi, ama poligonda gerçek bir silahla çalışmak beni çok ürküttü. O gücün sahibi olmak bana hiç iyi gelmedi. Bir yandan da yapabildiğimi görmek meditatif bir etki yarattı."

Çekim sırasında yaşadığı ilginç bir anıyı da paylaşan Kaya, babasının fotoğrafına ateş ettikten sonra, sahne gereği değiştirilen fotoğrafla tekrar deneme yaptığını ve işin mizahi bir boyut kazandığını anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü