USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HKP Erdoğan'ın diplomasını bir kez daha yargıya taşıdı!

Halkın Kurtuluşu Partisi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğu iddialarına ilişkin bir kez daha yargı yoluna başvurdu.

HKP Erdoğan'ın diplomasını bir kez daha yargıya taşıdı!
10-03-2025 23:09
10-03-2025 23:27
Google News

Halkın Kurtuluşu Partisi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili iddiaları bir kez daha yargıya taşıdı.

Erdoğan hakkında resmi evrakta sahtecilik suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan HKP ''Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Makamında bulunan Cumhurbaşkanlarının, Recep Tayyip Erdoğan dışında hiçbirinin bugüne kadar diplomaları tartışma konusu olmamış, diplomalarının sahte olabileceği şüphesi bile akıllara gelmemiş, getirilmemiştir'' denildi.

ÖZCAN: MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDE HİÇBİR KAYIT YOK

Suç duyurusunda Cumhuriyet'in eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’a Erdoğan'ın diplomasını sorduğu ve Özcan'ın ''Marmara Üniversitesi’nde hiçbir kayıt olmadığı'' bilgisini verdiği aktarıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü