USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Hocaoğlu'ndan Özkeçeci'ye hodri meydan!

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, haftalık basın toplantısında, Ak Parti il Başkanı Eyup Özkeçeci ve Ak Partili yöneticileri eleştirerek, “hodri meydan” dedi.

Hocaoğlu'ndan Özkeçeci'ye hodri meydan!
17-12-2019 20:08
Google News

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, haftalık basın toplantısında, Ak Parti il Başkanı Eyup Özkeçeci ve Ak Partili yöneticileri eleştirerek, “hodri meydan” dedi.

Başarısız olduğunda, 'başarısızım' diyecek kadar açık yürekli, istifa etmeyi şeref sayacak kadar onurlu olduğunu vurgulayan Hocaoğlu, şöyle konuştu:

BUYRUN BEYLER HODRİ MEYDAN

"Daha öncede ifade ettiğim gibi, Sayın Eyüp Özkeçeci sevip saydığım bir siyasetçi ve iş insanıdır. Savunmaya çalıştığı kişiler susar iken, kendisi cevap vermeye çalışıyor. Üstelik savunulması çok zor işe kalkışıyor. Gerçek suçluyu ve haksızı inkar ederek savunamazsınız. Ayrıca kendileri ve Gaziantep de, iş başında olan AKP yöneticileri, sanırım beni hiç tanımıyor. Rest çekilecek en son kişilerden biri olduğumu bilmiyorlar. Hele hizmet için istifa resti. İş o safhaya kalırsa, Gaziantep de AKP’nin ne milletvekili, ne belediye başkanı nede parti yöneticileri kalır. Buyurun beyler hodri meydan…

Sayın Özkeçeci ve AKP yöneticileri, beni başarısız olduğum için, istifaya çağırmanıza gerek yok; Zaten başarısız olsam istifaya çağırmaz alkış tutarsınız. Ben il başkanı olduktan sonra Gaziantep'te AKP yöneticileri konuşmaya başladı. Sizi dile getirdik.  Ayrıca, ben başarısız olduğumda, başarısızım diyecek kadar açık yürekli, istifa etmeyi şeref sayacak kadar onurluyum.

GAZİANTEP'TE BAŞARISIZ OLDUK

Ben İYİ Parti olarak, genel ve yerel seçimlerde Gaziantep'te başarısız olduk, Gaziantep’i AKP iktidarına ve yönetimine muhtaç bıraktık, Gaziantep'ten ve Gaziantepliden özür diliyorum; Başarısız olduğumuz için ben göreve getirildim dedim.

Benim açıklamalarımı iyi okusaydınız,  beni istifaya çağırma gafletinde bulunmazdınız. Benim, çekincem, koltuk sevdam, hele il başkanlığı hevesimin olmadığını, bırakın Gaziantep; tüm Türkiye gayet iyi bilir. 2011 Yılında MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi iken, Sayın Devlet Bahçeli ile yaptığım görüşme neticesinde; Sayın Bahçelinin amacının AKP’yi iktidarda tutmak olduğunu, benim bu hedefe hizmet etmeyeceğimi belirterek, Sayın Bahçeli ve ekibini istifaya çağırmış; tüm görevlerimden istifa ederek, MHP’de değişim hareketini, benim gibi düşünen ülkücülerle başlatmıştık. Ben ve arkadaşlarım, şu anki AKP – MHP ittifakını 2011 yılında görmüştük.   Bu olayı tüm Türkiye biliyor. Biz bükemediğimiz bileği öpmeyiz. Ormandaki yangını söndürmek için ağzında su taşıyan karınca misali en azından safımızı belirler. Doğrunun yanında, haksızlığın karşısında oluruz.

Sayın Özkeçeci, Gel Gaziantep için el ele verip beraber çalışalım, haksızı değil haklıyı savunup doğruyu yapalım. Topu gözü kör, eli bağlı, ayağı topal yargıya atıp, susmayalım, dilsiz şeytan olmayalım. 8 Temmuz 2018 tarihinde, Çorluda 23 kişinin öldüğü Hızlı tiren olayında duruşma Nisan 2020 ye kaldı.  Yargılananlar ise gerçek suçlular değil, günah keçileri. Asıl suçluları koruyarak, Bir zamanlar hizmetkarı olduğunuz FETO enkazının altında kalmayın… Sayın Tahmazoğlu istifa etme erdemini gösteremiyorsa; suçunu kabul edip, özür dileme nezaketini göstersin…

ÇOK İYİ İMAR RANTI YAPTI

Sayın Tahmazoğlu, Yeşil Vadi park alanını çok iyi tamamlıyor, taziye evlerini başarı ile hizmete açıyor? Bu hizmetleri görüyor ve inkar etmiyoruz. Bir de isteğimiz olacak, taziye evlerinin bazılarının iç mekanı, halı ile kaplı, içeri girer iken ayakkabı çıkarmak gerekiyor. Bu durum hoş olmayan sahnelerin oluşmasına neden oluyor. Ayakkabılar çıkınca ayak kokusu oluşuyor. Taziye evlerine gelen vatandaşlarında görüşü alınarak;  taziye evlerinde halı ve ayakkabı çıkarma uygulamasının kaldırılmasını istiyorum.  Şimdi tekrar soruyorum. Başka ne yaptı??? Çok iyi imar rantı yaptı…

Sayın Özkeçeci çok zor bir işe el attınız.  AKP’nin yanlışlarını savunmayı madem seçtiniz; buyurun. Ancak size tavsiyem bırakın muhatapları cevaplasın. Sizin savunduğunuz yol arkadaşlarınız yolsuzluğu, haksızlığı hak kabul etmişler.

Buyurun Gaziantep sokaklarına çıkalım, AKP’ye oy vermiş seçmene soralım. Sizin AKP vekillerinin isimlerini sayabileceklerimi? Vekilleriniz üniversite diplomasını ve akademik unvanları dahi milletvekilliği ayrıcalığı ile yani torpille aldılar. Sayın Koçer, Sayın Bakbak milletvekili olduktan sonra eğitim aşkına geldiler. Vekilliği babadan oğula miras sandınız. Bence bu işe de karışmayın bunun muhatapları cevaplasın?

MAL VARLIKLARINIZI AÇIKLAYIN

Mezarlık kavşağındaki 50 yıldır ruhsatsız petrol istasyonu kimin? O petrol istasyonunu siz görmüyorsunuz diye bizde mi görmeyeceğiz. Kavşak trafik faciası, Gaziray dünyanın emeği, kavşağı yok sayarız. Sit Alanını deleriz, Gazirayı geçiririz ama o petrol istasyonuna dokunmayız diyorsunuz. Bence buna da karışmayın  Muhatapları yani Sayın Fatma Şahin  cevap versin? Yerel basında lahmacun, baklava seremonisi yaparak, cambaza bakı bize oynatmayın. Gaziantep’in gerçek gündemine dönün. Rant uğruna imara yeni açtığınız yerleri hep birlikte gezelim. Açtığınız sözde yollara bakalım. Bir yere imara açılır iken, önce alt yapı yapılır, okul yapılır, yollar yapılır, parklar yapılır. Siz ve ekibiniz ise önce oradaki araziyi toplar, sonra sözde yol açar, birde şatafatlı cami kondurur, sonrasında sağlayacağınız rantı hesaplarsınız. Artık cambaza bakmıyoruz. Bu düzen bitecek. Bu arada, şu malvarlıklarınızı bir açıklayın da Gaziantepli görsün.  İhaleleri, meclis toplantılarını halka açık yapın. Gaziantep halkı sizi izlesin. Ankara, İstanbul yapıyor. Bizde istiyoruz.

Biz ise haklı talepteyiz, Gaziray Nizip’e gelsin. Raylar var, kamulaştırma problemi yok, tek yapacağınız bakım ve hizmet. Sayın Adalet bakanımız, sayın Ali Şahin, Sayın Nizip Belediye Başkanı, bize randevu dahi veremeyecek kadar yoğun belediye başkanı, üç dönem vekillik yaptınız. Birazda Nizip için çalışın, NİZİPE Gazi Rayın getirin. Ben teşekkür etmeyi de bilirim. Hatam olursa özür dilemeyi de? Yapın hizmeti teşekkür edeyim.

GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Gaziantep’in 14 vekiline çağrımdır. Gaziantep’te toplulaştırma adı altında bir rezalet yaşanıyor. Köylü perişan, tarla sınırları değişti. Her köyde vatandaş ne yapacağını bilemiyor. İleride büyük kavga ve cinayetlere sebep olacak şekilde insanlar arasında huzursuzluk  var. Buna biran önce el atın , aksi takdirde önlenemez facialar oluşacaktır.

Nurdağı – Gaziantep arası yol hala tamamlanamadı, ölüm yolu olarak anılıyor. Yol güzergahındaki köylüler özellikle kışın, sisinde çökmesi ile sürekli trafik kazası tehdidi altında yaşıyorlar.  Nizip – Gaziantep arası yolda aynı şekilde ivedi bitirilmelidir. Nizip otoban çıkışı ve Nizip Organize Sanayi girişi çok ters güzergahta bulunuyor. Organize sanayi giriş güzergahından otoban girişi verilmelidir. Karkamış ilçesi de otobana rahat bağlanmış olur.

EMNİYET MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Biz İYİ Parti Gaziantep İl Teşkilatı olarak, Gazianteplinin yanında olacağız, gerçekleri korkmadan söyleyeceğiz. Bükemediğimiz bileği öpmeyeceğiz. Bükmek için çalışıp,  Gaziantep’te ilk seçimlerde iktidar olacağız. Zaman ve mesai saatine bağlı kalmadan hizmet için çalışan sayın valimize, Gaziantep’e geldiği ilk günden bu zamana  özellikle uyuşturucu tacirlerine karşı yaptığı başarılı operasyonlardan dolayı sayın emniyet müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına teşekkürü borç bilir, başarılarının devamını dilerim.

RUHSATSIZ PETROL İSTASYONU İÇİN NE YAPTIN?

Sayın Fatma Şahin dürbünlere çok iyi hitap ediyor, cambaza bakı çok iyi yönetiyor. Hergün tüm yerel basının manşetlerini süslüyor. Ancak bilsin ki biz artık cambaza bakmıyoruz. Mezarlık kavşağındaki ruhsatsız 50 yıllık petrol  istasyonu için ne yaptın, buyurun beraber gezelim, yeni imara açtığınız yerleri, hani eski yerler gece kondu ya, 17 yıldır bu ülkeyi ve Gaziantep’i siz yönetmiyorsunuz ya, son bir yıla bakalım. Merkez ilçe başkanlarınızın ve sizin eserlerinizi. Alt yapıyı yapmadan iki iş makinası ile açıp rant oluşturduğunuz yerleri birlikte gezelim. Biz cambaza bakmıyoruz. Gaziantep ve Gazianteplinin yanıda olacağımıza, başarısız olur isek şerefimizle onurumuzla istifa edeceğimize söz veriyoruz. Allaha şükür verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur…"

Editör: Turgut Bozgeyik

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü