USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İmamoğlu Diyarbakır’a gidiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a gideceği öğrenildi.

İmamoğlu Diyarbakır’a gidiyor
22-08-2019 22:39
Google News

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a gideceği öğrenildi. İmamoğlu’nun Diyarbakır’da bulunacağı süre içerisinde HDP’lilerle temas kurup kurmayacağı yönünde ise henüz bir bilgi yok.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Batman’da katılacağı düğünün öncesinde ve sonrasında Diyarbakır’a uğrayacak.

İmamoğlu, 31 Ağustos’ta CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününde nikah şahitliği yapacak. Batman’a Diyarbakır üzerinden geçecek ve İstanbul’a yine Diyarbakır üzerinden dönecek.

Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgilere göre; İmamoğlu’nun bu süre zarfında kentte bazı ziyaretler gerçekleştirmesi planlanıyor. Ancak program henüz net olarak belirlenmedi. Diyarbakır’ın da aralarında olduğu 3 HDP’li belediye başkanının görevden alınmasının ardından ziyaret daha da kritik hale geldi.

İmamoğlu’nun Diyarbakır’da bulunacağı süre içerisinde HDP’lilerle temas kurup kurmayacağı yönünde henüz bir bilgi yok.

CHP İL BAŞKANI’NIN YEĞENİNİN DÜĞÜNÜNDE NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

Tarafsız Haber Ajansı’na konuşan CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar “Düğün 31’inde Batman Merkez’de olacak. Yeğenimin düğünü 23 Haziran’daydı. Seçimler nedeniyle iptal edilmişti. Sayın Başkanımız o zaman dedi ki ‘kazansam ya da kazanmasam da düğüne geleceğim’ demişti. Sözünü tuttu, gelecek. Daha önce katılacağını ifade etmişti. Günü söyledik, ona göre program yaptık, katılacak, nikah şahidi olacak” dedi.

 !#**h16278**#! 

 !#**h16270**#! 

 !#**v195&pl=false**#! 

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü