USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İnce: O tekme atandan hesap sormazsam namerdim

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmaları için Manisa'nın Soma ilçesinde konuştu. İnce, "O tekme yiyen çocuğa burada iş vermediler gitti Bergama'ya. Hepsini biliyorum. O tekme atandan hesap sormazsam namerdim." d

İnce: O tekme atandan hesap sormazsam namerdim
13-05-2018 18:06
Google News

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmaları için Manisa'nın Soma ilçesinde konuştu. İnce, "O tekme yiyen çocuğa burada iş vermediler gitti Bergama'ya. Hepsini biliyorum. O tekme atandan hesap sormazsam namerdim." dedi.

“O TEKME CİĞERİME OTURMUŞTU”

Miting alanına ulaştığında kürsüye çıkan İnce şöyle konuştu :

“Bugün Soma'nın acı günü, yas günü. Türkiye'nin acı, yas günü. Maden şehitlerimizin bazılarının oğlu oradaydı bazılarının eşi oradaydı. Oğlu orada olanların ellerinden eşi orada olanların ellerinden öpüyorum. Onlara sabır diliyorum. Şunu söyleyeyim; farkındaysanız 4 Mayıs'tan bu yana hep Türkiye'yi barıştırmak için, hep Türkiye'yi bir arada tutmak için, uzlaştırmak için çaba sarf ediyorum. Asla intikam ve rövanş peşinde değilim ama bir şey hariç… O tekme atma olayı vardı ya o tekme. O benim ciğerime oturmuştu. O tekme yiyen çocuğa burada iş vermediler gitti Bergama'ya. Hepsini biliyorum. O tekme atandan hesap sormazsam namerdim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü