USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İngilizce konuşmak oldukça büyük bir avantaj sağlıyor

Bugün sosyal hayatın büyük bir kısmında da iş hayatınızda olduğu kadar İngilizce konuşmak oldukça büyük bir avantaj sağlıyor.

İngilizce konuşmak oldukça büyük bir avantaj sağlıyor
27-03-2018 18:30
Google News

 

Bugün sosyal hayatın büyük bir kısmında da iş hayatınızda olduğu kadar İngilizce konuşmak oldukça büyük bir avantaj sağlıyor. Sadece yurt dışına yapacağınız turistik gezilerde değil, ülkemizde gittiğiniz birçok tarihi ve özel şehir gezilerinde de İngilizce bilmek çok önemli. Neden mi? Çünkü çıktığınız Gaziantep gezisinde karşınıza memleketimizi görmeye gelen bir turistle karşılaşabilir ve size soracağı kendi şehrinizle ilgili sorulara cevap vermek durumunda kalabilirsiniz.

Gaziantep'in muhteşem güzelliklerini tarihi önemini, mükemmel yemeklerini anlatamamak oldukça mahcup edici bir durum olacaktır. İşte bu noktada ezberinizdeki İngilizce en temel kelimeler ve orta düzeyde olsa gramer bilginizle bir rehber kadar, turistlere yardımcı olmanız içten bile değil. Gaziantep’te 500 Yıllık bir geçmişe sahip bakır işletmeciliğini yansıtan bakırcılar çarşısını, Zeugma mozaik muzesini,18. yy eseri olan kara basamaklı bedesteni, Emine Göğüş mutfak müzesini, Rum Kaleyi, hamamlarını, tarihi millet hanını ve daha birçok tarihi mekânı gururla tanıtabilirsiniz. Şehrin coğrafi özelliklerinden bahseder, Anadolu ve Akdeniz iklimlerinin yaşandığı bir geçiş iklimine sahip olduğunu anlatır, Karasu, Karaçay, Afrin Çayı, Nizip Çayından bahseder ve MÖ. 1200 yılından beri var olduğunu anlatırsınız. İngilizceyi hızlı bir şekilde öğrenmek ve sosyal hayatınızı renklendirip gönüllü rehberlik yapmak oldukça keyifli olacaktır. Bazı temel kelimelere bir kaç örnek verecek olursak; Again – tekrar, always – her zaman, answer – cevap, ask – sormak, buy – satın almak, be – olmak, but – ama, come – gelmek, car – araba, do – yapmak, drink – icmek, eat – yemek, go- gitmek, god – Tanrı, goodbye – güle güle, holiday – tatil, I – ben, join – katılmak, know – bilmek, key – anahtar, kitchen – mutfak, lady – bayan, man – adam, mountain – dağ, name – isim, only – sadece, pay – ödeme, quick – hızlı, rain – yağmur, so – yani, talk – konuşmak, up – yukarı, very – çok, walk – yürüyüş, zero- sıfır, zoo- hayvanat bahçesi.

İngilizce Aylar Konusu

İngilizce aylar Konusu temel bilinmesi gereken şeylerin başında gelir elbette. Tıpkı günler, sayılar yada haftalar gibi. Yine Gaziantep i ele alırsak hangi aylarda gitmek daha avantajlı olur, hangi ay hangi bölgeleri daha güzeldir, yemekleri hangi aylarda hangi sebzelerle lezzetlenir. Aylar İngilizcede büyük harfle başlayarak yazılır. Amerikan İngilizcesinde tarih yazılırken ay/gün/yıl olarak yazılır. İşte İngilizce yılın ayıları. January – Ocak, February – Şubat, March – Mart, April – Nisan, May – Mayıs, June – Haziran, July – Temmuz, August – Ağustos, September – Eylül, October – Ekim, November – Kasim, December – Aralık.

interingilizce.com Sitesi

Hayatınızı kolaylaştırmak, iş ve sosyal yaşantınızı kaliteli bir şekilde ilerletmek için artık beklemeye gerek yok. interingilizce.com size bu konuda seve seve yardım edecektir. Ana dili İngilizce olan eğitmenler ile bire bir, canlı konuşarak önce seviyenizi belirleyin, sonra da hızlı, anlaşılır, gramere uygun ve anlayarak İngilizce öğrenmeye başlayın. Evinizden, iş yerinizden, yada dışarda bir kafede kahvenizi yudumlarken, en uygun fiyatlarla, sizin belirlediğiniz saatlerde eğitiminize başlayabilirsiniz. 2009 yılından beri faaliyet gösteren sitenin 3500 yakın öğrencisi ve 200 eğitmeni bulunuyor. Konuşmaya dayalı eğitim sistemini benimsemiş, yurt dışında eğitim alma imkânı olmayan kişilere, İngilizce konuşmayı öğretmeyi hedefliyor. Etkili İngilizce öğrenmeye ve konuşmaya ınteringilizce.com adresine girerek, ücretsiz deneme testine girebilirsiniz.

Dünya dili olan İngilizce artık neredeyse mecburi olarak birçok sektörde istenilen ilk şarttır. Birçok şirket uluslararası firmalarla iş anlaşmaları yaparak deyim yerindeyse dünyaya açılma ve büyüme telaşında olduğundan, çalışma arkadaşlarının da bu seviyede olmasını istiyor. İş dünyasında, anlaşılabilir ve akıcı bir İngilizce birçok kapının size açılmasını sağlayacaktır. Bu noktada da ınteringilizce.com en büyük destekçiniz olacak. Konuşmaya dayalı İngilizce eğitimde öncü olan siteden faydalanmak kendinize en büyük yatırımınız olacaktır. Hemen üyeliğinizi başlatın ana dili İngilizce olan eğitmenler ile sizde ana diliniz gibi İngilizce konuşun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü