USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İngilizce öğrenmek artık çok kolay

Günümüzün problemlerinden olan İngilizce öğrenmek artık sorun hali olmaktan çıkacaktır. Anlıyorum ama konuşamıyorum diye yakınan kişiler artık donanımlı kurslar ile bu soruna çözüm bulacaktır.

İngilizce öğrenmek artık çok kolay
27-03-2018 18:36
Google News

 

Günümüzün problemlerinden olan İngilizce öğrenmek artık sorun hali olmaktan çıkacaktır. Anlıyorum ama konuşamıyorum diye yakınan kişiler artık donanımlı kurslar ile bu soruna çözüm bulacaktır.

Okullarda verilen İngilizce eğitimi yeterli olmamaktadır. Bu yüzden İngilizce konuşmayı öğrenmek ve İngilizcemizi ilerletmek için kurslara gideriz. Türkiye’mizin başkenti olan AnkaraAnadolu bölgesinde yer alan coğrafi konumu itibariyle ulaşım sağlanabilecek bir şehirdir. Donanım açısından ise büyükşehir olan Ankara içerisinde saygın okulları, bakanlıkları, hastaneleri barındırır. Eskiden sağlık sorunları, hastalıklar için bir başka şehirden gelme amacına artık İngilizce öğrenmek için gelme amacı da eklendi.

Kaliteli olan Ankara’daki tüm İngilizce kursları listesi internette birçok sayfada mevcuttur. Belirli saatler süren kurslar için belli bir zaman aralığı içerisinde Ankara da bulunarak İngilizce öğrenimlerini tamamlamış olurlar. Derslere ek olarak gezilip görülecek tarihi yerlere tapınaklara, göllere, kalelere, ovalara ve en önemlisi Anıtkabir’e sahip olan Ankara da birçok turiste rastlayıp onlarla pratik yapma imkânı bulabilirsiniz. Pratik yapmak İngilizce öğreniminizi hızlandırmanız için önemlidir. Tarihi yerlere örnek vermek gerekirse; Anadolu medeniyetleri müzesi, Atakule, Atatürk orman çiftliği, Ankara roma hamamı, Ulucanlar cezaevi müzesi, Ankara etnografya müzesi gibi yerler yer alır. Ayrıca Ankara kalesi, Kurtuluş savaşı müzesi, Mogan gölü, Göksu parkı, Harikalar diyarı, Hacı Bayram Camii, Elmadağ kayak merkezi, Botanik parkı, Kızılay meydanı ve daha birçok tarihi güzellikleri içinde barındırır güzel şehrimiz. Hem bu tarihi güzellikleri yakından görme şansı bulup hem de ülkemizi ziyarete gelmiş olan turistlerimizle diyalog kurma şansı yakalıyorlar.

Günlük hayatımızda bazen hep aynı kelimeleri kullanır ve hep aynı cümleleri kurarız. İngilizcede de bu böyledir. İster evde, ister iş yerinde, ister okulda girdiğimiz diyaloglarda kullandığımız temel İngilizce cümleler vardır. Bazen bir şey anlatırken kendimizi uzun uzun cümleler kurarken buluruz ama aslında anlatmaya çalıştığımız şeyi daha kısa cümleler kullanarak anlatmamız da mümkündür. İngilizce en önemli kalıplar; yarın beni ara, bunu yapma, bana yardım et, iyi yolculuklar, iyi günler, ben gidiyorum, rica ederim gibi gün içerisinde çok kullandığımız kalıplardır. Bu kalıpları İngilizce öğrenen herkes bilmelidir bu kalıpları öğrenmek için ve pratik yapmak için küçük not kâğıtlarına not alıp kullandığımız yerlere yapıştırarak sürekli görmeyi ve daha kolay ezberlemeyi sağlarız.

İngilizcenin konuşularak öğrenileceğini biliyor ancak bunun nasıl yapılacağı bilinmemekteydi. Büyük bir sorun haline gelmişti. Bu sorunu blog.konuşarakögren.com sayesinde ana dili İngilizce olan öğretmenler ile sizin İngilizce seviyenize göre hazırlanmış kısa süreli derslerle eğitim almanızı İngilizce konuşmayı ilerletmenizi sağlıyor ve İngilizce öğrenmek artık çok kolay oluyor. Siz karar verdikten sonra İngilizce eğitmenleri derslere başlamadan sizin seviyenizi ölçerek seviyeniz belirleniyor. Daha sonrasında sizin seviyenize göre ayarlanmış olan online içerikler ile derslere katılarak eğitiminizi sürdürüyorsunuz. Bu süreçte sizi yakından takip ederek herhangi bir sorunda ve ihtiyacınızda size yardımcı olacak bir ekibe sahip oluyorsunuz. Bu takibi Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları yaparlar. Bu programın ve eğitmenlerin en güzel yanı ise tamamen sizin isteğinize bağlı ders saatlerini, hızınızı, eğitmeninizle beraber seçerek karar vermenizdir. 

Klasik İngilizce kurslarındaki gibi kendinizi o an öğrenmek için zorlamak zorunda kalmazsınız ve bunu siz belirlersiniz. Ders saatinizi, bulunduğunuz seviyeyi istediğiniz zaman, sizin yaşam şartlarınıza bağlı olarak eğitmeniniz ile değiştirme şansına sahipsiniz. Her zaman size yardımcı olmak için bir telefon kadar uzağınızdadırlar. Çalışma şartlarının zor olduğu günümüzde İngilizce kurslarına ayıracak zamanınız kalmayabiliyor. Yorucu bir günün ardından tekrar trafikte yıpranarak kursa gitmek kulağa hiç hoş gelmiyor. Bu yüzden artık kursa gitmek yerine online olarak konuşarak öğren de sizin belirlediğiniz zamanda, istediğiniz süre kadar birebir dersler yapılır. İnternet bağlantısının olduğu her yerden bağlanarak bu hizmeti alabilirsiniz. Kurslardaki sınıflar sizin hızınıza göre olmayabilir konuşarak öğren de sizin hızınıza göre ilerlenir. Kurslarda müfredat hep aynı belirlenirken konuşarak öğren de sizin ilgi alanınıza ve mesleğinize göre içerik oluşturulur ve bu da sizin yararınıza olur. Bu seçiminizle hayatınızda işinize yarayan bir İngilizce konuşursunuz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü