USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İşte, Erdoğan'ın Akşener'e yaptığı üç teklif!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti.

İşte, Erdoğan'ın Akşener'e yaptığı üç teklif!
07-10-2021 08:43
Google News
Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001, 2015 ve 2020'de kendisine yaptığı üç farklı teklife dair dikkat çeken ifadeler kullandı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti. İki liderin görüşme sonrası ortak basın açıklaması yaptı.

Açıklamada Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2001, 2015 ve 2020'de kendisine yaptığı üç farklı teklife dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Akşener'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP Grup Toplantısı'nda 28 Şubat üzerinden kendisini hedef almasının sorulması üzerine şunları söyledi:

“28 Şubat’la ilgili olarak o kararlar, o dönemlerde başka işler peşinde koşturanları bilgilendirmek için söylüyorum, o kararlar rahmetli başbakan Sayın Erbakan hocamızın imzaladığı, iktidarın diğer ortağı Başbakan Yardımcısı Sayın Çiller’in imzaladığı ve en son benim imzaladığımı bir hükümet kararıdır.

Dolayısıyla uygulanacağını söyledim ama eğer 28 Şubat üzerinden ellerinde başka bir şey olmadığı için, bir yürüme söz konusu olursa Sayın Erdoğan’a çok üzülürüm. Çünkü aynı Sayın Erdoğan 2001’de partisinin kuruluşuna beni davet etti.

2015’te Sayın Erdoğan bana başbakan yardımcılığı teklif etti, aynı Sayın Erdoğan 2020’de ne kadar milli ve yerli olduğumu ifade edip, ‘buyurun beraber bir berber dükkanı kuralım’ dedi, ben bunların tamamını reddettim.”

Akşener konuşmasının sonunda, “Bu arada unutmadan söyleyeyim; bu ülkede ölümle tehdit edildim. Evim basıldı, her şeyler oldu ama yani bana posta koyup benim de geri durduğum hiçbir hadise olmamıştır. Dayak yerim, posta yemem” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü