USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İyi Parti basın toplantılarını iptal etti

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftalık basın toplantılarının iptal edildiğini duyurdu.

İyi Parti basın toplantılarını iptal etti
18-03-2020 17:50
Google News

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftalık basın toplantılarının iptal edildiğini duyurdu. Hocaoğlu, “Korona virüs nedeniyle bundan sonra görüşlerimizi basın toplantıları yerine uzaktan yapacağız” dedi.

Hocaoğlu’nun gündeme dair değerlendirmesini yazılı olarak yaptı. İşte o açıklama:

"Gaziantep Yerel basınımızın çok değerli temsilcileri, Gaziantep gündemine dair, 15 günde bir sizlerle yüz yüze yapmış  olduğumuz basın toplantısını, tüm dünya gündemine oturan KORONA VİRÜS’den korunma tedbirleri kapsamında gerçekleştiremiyoruz. İkinci bir talimata kadar, 15 günde bir yaptığımız basın toplantısını, sizlere basın bülteni olarak iletmeye çalışacağım. Umarım bundan sonraki basın toplantısını taşınmış olduğumuz yeni il binamızda gerçekleştiririz. Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlıklarımızı da içine aldığımız, yeni il binası açılışını inşallah, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile birlikte yapacağız.  Sonuçta hayat devam ediyor ve biz bu hayatın içindeyiz. KORONA dahil, ileride olabilecek hertürlü olumsuzluklar karşısında hayatımızı devam ettirmeyi öğrenmeliyiz.

Bana telefonla ulaşabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. Bende 15 günde bir yayınlayacağımız basın bültenimizde bu sorularınızı cevaplamaya çalışırım. Sonuçta hepimiz Gaziantep için çalışıyoruz. Korona virüs tehditti kalktığı takdirde 15 günde bir yeni il binamızın konferans salonunda halk günü yapacağım. Gaziantep Halkını davet edip, Gaziantep’in sorunlarını konuşacağım. Birlikte çözüm önerileri sunacağız.

Gaziantep’de her yıl, dünyada KORONA VİRÜSTEN ölen insan sayısından, daha çok vatandaşımız; Nurdağı – Gaziantep,   Nizip – Gaziantep arası yol güzergahında hayatını kayıp etmektedir. Biz Gaziantep’in 14 Milletvekilinin de Gaziantep halkına hizmet için seçildiğini, birlikte Gaziantep için çalışmak istediğimizi her defasında zikrettik. Bu bağlamda; birçok ilde olduğu gibi, ilçeler arası otoban; GAZİANTEP İÇİN ÜCRETSİZ yapılamazmı? Nurdağı – Nizip , Gaziantep’in ilçeleri bu ilçeler arası otoban ÜCRETSİZ OLSUN. Nurdağı, Nizip, Gaziantep otobanı ücretsiz olur ise; bu sorun bir nebze çözülebilir. Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit Gül, AKP Milletvekili Sayın Ali Şahin Nizipli, MHP Milletvekili Sayın Muhittin Taşdoğan da Nurdağlı. Bu konuya öncelik vermelerini, diğer Gaziantep milletvekillerinin de destek vermesini istiyoruz. Sayın Fatma Şahin’de kendisine Bakan olarak hitap edilmesini istiyor. Bizde diyoruz ki, bakanlık hitapta kalmasın, gereği yapılsın; Nizip – Gaziantep, Gaziantep – Nurdağı otoban yolu ücretsiz yapılsın.

Üç dönem AKP Milletvekilliği, şu anda da Nizip Belediye Başkanlığı yapan sayın Mehmet Sarı, Korona virüsü bize hayatı unutturamaz, her yıl biz korona virüsünün verdiği kadar can kaybını Nizip – Gaziantep arası yolda veriyoruz. Resmini çekip yayınladığınız, RAY – BUS nerede? Hala sefer tarihi bekliyoruz. İlk sefere beni çağırırsanız, verdiğim sözü tutmaya hazırım. Gelip size teşekkür edeceğim. Biz Nizip’i seviyoruz.

Ayrıca, biz söz konusu vatan olunca, gerisi teferruat diyen gelenekten geliyoruz. Aslımızı inkar etmedik etmeyiz, Gaziantep için, ülke için tek yürek oluruz. Bunu İdlip şehitleri sonrası yapılan Valilik toplantısında da gösterdik. Herzaman da gösteririz. Kol kırılır yen içinde kalır demeyi, kan tükürüp, kızılcık şerbeti içtik demeyide biliriz. Ancak kolumuzu kırana, bizi kan tükürüp kızılcık şerbeti içtik demeye mecbur bırakana gereken cevabı vereceğimiz zamanı da biliriz. İlk seçimde bu cevabı vereceğiz.

Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve Sayın Fatma Şahin İbrahimlide çevreyolu girişine yapılan Merinos Servi Erdemoğlu Camii ve taziye evine giden yoldan geçer iken, ne hissettiniz çok merak ediyorum. Kanımca VİP Araçla gittiğinizden yolu görmediniz. Lütfen kendi aracınız ile gidin ve bomboş araziye o yolu nasıl yaptınız? Aydınlatma direklerini yolun içinde nasıl bıraktınız. Bir açıklayınız. İnanın o yoldan geçen AKP’ye oy verenler dahil herkes size ve hizmetinize rahmet okuyor.

Gaziantep halkı asla öküzün trene baktığı gibi bu kez size ve iktidarınıza bakmayacaktır. Biz buna izin vermeyeceğiz. Çünkü o laflara Gaziantep halkı layık değildir. Biz o lafları Gaziantep halkını size mecbur bıraktığımız için üstümüze alıyoruz ve gereğini yapacağımız konusunda  Gaziantep halkına söz veriyoruz.Gaziantep halkına bize neden oy vermediniz diye kızmıyoruz. Neden oy alamıyoruz diye aynaya bakıp öz eleştiri yapıyoruz.  İnşallah gelecek 15 günde bir yapacağımız basın toplantısında birlikte olmak dileğimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi hürmetle anıyoruz."

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü