USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Kaplan'dan 29 Ekim kutlama mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Kaplan'dan 29 Ekim kutlama mesajı
27-10-2020 12:19
Google News

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun ilan edildiğini hatırlatan TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, şöyle devam etti:

“Kurtuluş Savaşı’nda canları ve kanları pahasına savaşarak adeta bir kahramanlık destanı yazan ve bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan atalarımızı şükran ve minnetle anıyoruz. Her türlü yokluğa ve yoksulluğa rağmen Kurtuluş Savaşını kazanan atalarımızın kurduğu Cumhuriyet bugün dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. Türkiye Cumhuriyetini daha da güçlendirerek gelecek nesillere bırakmak için daha çok çalışmalıyız. Toplum olarak birbirimizi daha çok sevmeli ve birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmeliyiz. Milli mücadele ruhunu yaşatarak Cumhuriyetimizi güçlendirmek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşku ile kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü