USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Dursun Özbek'ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması
23-08-2024 11:39
23-08-2024 18:40
Google News

Galatasaray ile  AHL Pay arasında yeni bir Sponsorluk anlaşması imzalanıyor. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

"Haftaya salı günü stadımızda Şampiyonlar Ligi gruplarında yerimizi alacağız. Başkalarının kıskanarak baktığı bazılarının yıllardır yakınından geçemediği yerde olacağız."

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN KAPTANLIK AÇIKLAMASI

"Transfer sezonu devam ediyor. Kulüplerin yapısı her sezon değişiyor. Dolayısıyla bu süreçte kaptanlıklarda değişiklikler yapılabilir. Önce şunu hatırlatmak istiyorum, Galatasaray forması o kadar değerli ki bu formayı..... Kaptanlıkla ilgili Galatasaray'da bugün yaşananlar daha sezonun başında gidecek gelecek oyuncuların, takımın yapısı tam olarak bitmemiştir. Bu tartışmaların bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Galatasaray hizmet eden herkesin değerini bilir. Bu konuyla ilgili söyleyeceğim bu kadar.

Biz kaptanlık sürecini oluşturmak için transfer sezonunun kapanmasını bekleyerek yapıyoruz. Transfer sezonunun bitmesini takımın net olarak oluşmasını bekliyoruz."

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE MUSLERA SÖZLERİ

"Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Galatasaray takımı 11 kişi, kulübedekilerle bir bütün. Bunların içinden falanca iyi oynadı, falanca kötü oynadı diye tefrik etmek yanlış. Söylediğiniz oyuncular bizi defalarca şampiyon yapmış kişiler. Muslera, Abdülkerim değerli oyuncularımız. Bir anlık performansıyla onları değerlendirmek Galatasaray için olmaması gereken bir şey. Her ikisi de çok değerli oyuncumuz. Bu konuda eleştirilere katılmıyorum. Bir rövanş maçımız var. Turu geçeceğiz. Onun için bugünden bu tiple yorumlar yapmak, söylemler içinde olmak yanlış."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü