USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği

Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2019 Yılı Gaziantep Kulüpler Arası İl Yarışmasında  6 farklı kategoride 22 ekip yarıştı.

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği
07-03-2019 11:21
Google News

Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2019 Yılı Gaziantep Kulüpler Arası İl Yarışmasında  6 farklı kategoride 22 ekip yarıştı. Organizasyonun açılış ve ödül seremonilerinde halk oyunlarına 50 yılı aşkın süredir hizmet eden halk oyunları üstatlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

Şehitkamil Belediyesinin katkılarıyla Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile  Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin  işbirliği içerisinde düzenlenen  2019 Yılı  Kulüpler Arası  Halk Oyunları İl Yarışması 6 farklı kategoride 22 ekibin katılımıyla düzenlendi. Kamil Ocak Spor Salonunda şenlik havasında geçen ve Gazianteplilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada 400’ün üzerinde lisanslı sporcu mücadele etti. Organizasyon esnasında Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Kölemen, Gaziantep Spor Hizmetleri Müdürü Nurettin Özyürek, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu yönetim  ve teknik kurulu üyeleri ve çok sayıda spor kulübü yöneticisi şampiyon yemenileri yalnız bırakmadı. Yarışmaların ödül seremonileri esnasında Gaziantep Halk Oyunlarına 50 yılı aşkın süre hizmet etmiş usta oyuncu ve müzisyenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

BU KÜLTÜRE HİZMET EDEN HERKES BÜYÜK BİR TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYOR

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması Açılış Seremonisinde konuşan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Metin Alati, halk oyunları özelinde kültürel faaliyetlere  hizmet eden herkesin büyük bir teşekkürü hak ettiğini ifade etti. İl Temsilcisi Alati, şunları söyledi:

“Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışmasını bu yıl da büyük bir ilgi ve coşkuyla  gerçekleştiriyoruz. Organizasyon süresi boyunca 400’ün üzerinde halk oyuncumuzu sahnede misafir edeceğiz. Halk oyunları özelinde kültürel faaliyetlere hizmet eden herkes büyük bir teşekkürü hak ediyor. Bu organizasyonun düzenlemesinde Şehitkamil Belediyemizin büyük destekleri var. Ben tüm camiamız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü