USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kurtoğlu'ndan zehir zemberek açıklama

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'de yaşanan olaylarla ilgili Avukat Deniz Kurtoğlu'ndan zehir semberek açıklama geldi.

Kurtoğlu'ndan zehir zemberek açıklama
20-02-2019 20:53
Google News

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'de yaşanan olaylarla ilgili Avukat Deniz Kurtoğlu'ndan zehir semberek açıklama geldi.

İBRETLE VE ÜZÜNTÜYLE İZLİYORUZ

Sosyal medya hesabından 'Zorunlu Açıklama' başlığıyla yayınladığı yazıda, yaşananları değerlendiren Kurtoğlu, "Cumhuriyet kazanımlarının linç edildiği bir dönemde gerçekleşecek mahalli idareler seçimi öncesi, Gaziantep özelinde ve Türkiye genelinde, Cumhuriyet Halk Partisinin düşürüldüğü ciddiyetsiz ve aciz durumu ibretle ve de üzüntüyle izlemekteyiz." dedi.

BU KOKUŞMUŞLUĞA SESSİZ KALAMAYIZ

Aday belirleme sürecinde yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu vurgulayan Kurtoğlu, "Özellikle aday belirleme sürecinde yaşanılan ilkesizlik ve yönetimsel iradenin siyasi omurgadan yoksun bu kokuşmuşluğunu kabul etmemiz ve sessiz kalmamız mümkün değildir." diye konuştu.

OMURGASIZ SİYASİ İRADE

Gaziantep özelinde yaşanılan ahlaksız gelişmelerin içinde bulunup şekillenmesine katkı sağlamalarının söz konusu bile olmadığını ifade eden Kurtoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisine beklentisizce gönül verenler olarak bilinmesini isteriz ki, ne yerelden genele dizayn edilen bu omurgasız siyasi iradenin vücut bulmasına ve ne de şehrimiz özelinde yaşanılan ahlaksız gelişmelerin içinde bulunup şekillenmesine katkı sağlamamız söz konusu bile değildir." dedi.

KOLTUK SEVDALISI SİYASİ SOYTARILAR

Siyasi mücadelesi boyunca ilkesiz bir duruş sergilemediklerini belirten Kurtoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu güne kadar, yol arkadaşlarımla yürüttüğüm siyasi mücadelenin hiçbir evresinde ilkesiz bir duruşun parçası olmadık ve bundan sonra da olmayacağız diyor yaşatılan bu ahlaksız sürecin ihanet boyutlarına geldiğini saygı ile vurguluyoruz. Gazişehrimizi bu noktaya getiren koltuk sevdalısı, dar kadrocu/ben merkezci anlayışa sahip siyasi soytarıları hiçbir şart ve koşulda desteklemedigimizi vurgulayarak onurlu örgütümüzün iradesine teslim ediyor ve halkın iradesine olan güvenimizle inandığımız değerler doğrultusunda yürümeye devam edeceğimizi saygıyla takdirlerinize sunuyoruz!!!Sevgi ve dostlukla..."

İşte o paylaşım:

""

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü