USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kutnia, 2019 yaz sezonu “Antep Flora” ile açtı

İlhamını Gaziantep’in kültürel mirası kutnu kumaşından alan; renk, çizgi ve teknik olarak geliştirerek kendi kutnu kumaşını üreten KUTNİA markası giyim, aksesuar ve ev tekstilinden oluşan koleksiyonu ile yeni bir yaşam tarzı yaratmaya devam ediyor.

Kutnia, 2019 yaz sezonu “Antep Flora” ile açtı
26-03-2019 12:18
Google News

İlhamını Gaziantep’in kültürel mirası kutnu kumaşından alan; renk, çizgi ve teknik olarak geliştirerek kendi kutnu kumaşını üreten KUTNİA markası giyim, aksesuar ve ev tekstilinden oluşan koleksiyonu ile yeni bir yaşam tarzı yaratmaya devam ediyor. Kutnia, 2019 yaz sezonunda yeni bir solukla moda severlerin karşısına çıkıyor ve “Antep Flora” koleksiyonunu beğeniye sunuyor.

Gaziantep’in eşsiz mutfağının modayla buluşması: “Antep Flora”

Günseli Türkay ve Burak Aydın iş birliğiyle hayata geçen “Antep Flora”, ilhamını UNESCO’nun “Dünya Yaratıcı Şehirler Ağı”nın bir parçası olan Gaziantep’in dünyaca ünlü mutfağından alıyor. Koleksiyonda, kuru domates, kuru kabak, fıstık ve zeytin gibi Antep’i tanımlayan tatlardan oluşturulan desenlerin yaratıcı kullanımı dikkat çekiyor. Pastel tonların kullanımından doğan harmoninin ön plana çıktığı seride keskin geometrik çizgiler floral desenlerle buluşuyor.

Kutnia’nın yeni sezon ürünleri hakkında detaylı bilgiye kutnia.com adresinden ulaşılabiliyor.

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü