USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meclis'te 'yumruk' atan Karaismailoğlu kendini böyle savundu

Meclis Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu olayla ilgili bugün ilk kez konuştu.

Meclis'te 'yumruk' atan Karaismailoğlu kendini böyle savundu
03-08-2024 18:26
03-08-2024 18:32
ANKARA
Google News

Meclis Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu olayla ilgili bugün ilk kez konuştu. Karaismailoğlu, sabrın bir sınırı olduğunu belirterek bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerektiğini söyledi.

TBMM Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, olayın ardından ilk kez konuştu.

Trabzon’da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılan Karaismailoğlu, için bir video hazırlandı.

TBMM’de yaşanan olayın görüntülerinin de yer aldığı videonun ardından kürsüde konuşma yapan Karaismailoğlu, “Keşke olmasaydı” dedi.

"BAZILARINA HAK ETTİĞİ DİLDEN KONUŞMAK GEREKİYOR"

“Sabrın bir sınırı oluyor” diyen Karaismailolu, “Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü