USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP ve DEM Parti’ye tehdit ve hakaret!

MHP'li Semih Yalçın, CHP ve DEM Parti'ye hedef alan açıklamalarına devam ediyor. CHP'yi "Atatürk'ün partisi, terör şebekelerinin yardım, destek ve propaganda merkezi hâline getirilmiştir" sözleriyle hedef aldı.

MHP’li Semih Yalçın’dan CHP ve DEM Parti’ye tehdit ve hakaret!
22-08-2024 19:36
22-08-2024 19:38
ANKARA
Google News

MHP'li Semih Yalçın, CHP ve DEM Parti'ye hedef alan açıklamalarına devam ediyor. CHP'yi "Atatürk'ün partisi, terör şebekelerinin yardım, destek ve propaganda merkezi hâline getirilmiştir" sözleriyle hedef aldı.

DEM Parti'ye hakaretler yağdıran Yalçın, "Açık açık söylemeye cesaret edemediğiniz ve temsilcisi olduğunuz PKK var ya, o da siz de kâmilen itlafı gereken haşere sürülerisiniz" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefete hakaret ve tehdit yağdırmayı sürdürüyor.

Yaptığı yazılı açıklamada CHP'yi hedef alan Semih Yalçın, "Maalesef, Cumhuriyet’i kuran parti, Atatürk'ün ölümünden bugüne uzanan süreçte büyük bir başkalaşım, değişim geçirmiştir. Bu; CHP için tebeddül, istihale, hatta yozlaşma demektir" dedi.

"CHP özünden kopmuştur. CHP aslından uzaklaşmıştır. CHP, ehliyetsiz ellerde ihanet sarmalına dolanmıştır" iddiasında bulunan Yalçın, şunları söyledi: "

"CHP, başta Türk milliyetçiliği olmak üzere Cumhuriyet’i kuran bütün değerlerle savaşan bir politik mekanizmaya dönüştürülmüştür. CHP, terörizmin siyasi acentesi olan partilerin hamiliğini üstlenerek terörün kökünün kazınması için millet ve devletin gösterdiği çabalara sekte vurmaktadır. Terörle mücadelenin nihai hedefine erişmesinde en büyük ayak bağı, en büyük engel, bizzat CHP'nin mevcut politikalarıdır."

CHP'Yİ HEDEF ALDI

"CHP, yılanın bekçiliğine soyunmuştur" diyen Yalçın, "CHP; terörizmi kalıcı kılmaya, DEM Parti'ye hayat vermeye, TİP gibi taşeron örgütleri ayakta tutmaya ant içmiş gibidir. Büyük Türk milliyetçisi Atatürk'ün partisi, terör şebekelerinin yardım, destek ve propaganda merkezi hâline getirilmiştir.   İktidara yürümek uğruna Makyavelizm’in en uç örneklerini sergileyen CHP, terörist oluşumları yanında tutmak için her türlü tavizi vermektedir" iddiasında bulundu.

Yalçın, şunları söyledi: "CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem şehit cenazesine katılmakta, hem de onları şehit eden teröristleri kıskançlıkla savunmaktadır. Özel, “Bu devleti yıkacağız.” diyen mazbatalı/kravatlı teröristler için Meclisi olağanüstü toplantıya çağırıp sonra da şehit cenazelerinde boy göstermektedir. Bu, sadece riyakârlıkla açıklanamaz; millete hakarettir, şehit aileleriyle alay etmektir.  Utanmazlıktır, yüzsüzlük ve pişkinliktir."

DEM PARTİ'YE HAKARET YAĞDIRDI, TEHDİT ETTİ

Açıklamasında DEM Parti'yi de hedef alan Yalçın, "Kullandığınız “siyasette çukurlaşma” deyimi tam da sizi anlatmaktadır. Hatta kanalizasyon çukuru bile sizin içinde debelendiğiniz DEM oyuğundan daha temiz ve muteberdir. Sınırlarımızın güneyinde askerlerimiz tarafından ele geçirilip yok edilen mağaralar, sizin insan görünümlü sürüngenler olduğunuzu ortaya koymaktadır" dedi.

Yalçın, şunları söyledi: "Sayın Genel Başkanımız hakkında sarf ettiğiniz alçak ifadeler, aslında yılanın bile sizden daha erdemli, ahlaklı bir sürüngen olduğunun resmidir. Açık açık söylemeye cesaret edemediğiniz ve temsilcisi olduğunuz PKK var ya, o da siz de kâmilen itlafı gereken haşere sürülerisiniz. İddia ettiğiniz gibi sizler bu ülkenin sahipleri değil, hainlerisiniz."

"Sizin elinize silah tutuşturan ağababalarınızın; her birinizi nasıl köle, at uşağı ve LGBTİ’li yapacağını biz iyi biliyoruz" diyen Yalçın, şunları söyledi:

"At uşağı tabiri bile size iltifat sayılır. Siz; Amerikan emperyalizminin kucağına oturmuş, eli kanlı it uşaklarısınız. Açıklamalarınızda sıraladığınız yavelere, sizin de milletin de inanmadığını herkes biliyor. Boşuna kırılası çenenizi yormayın. Boşuna ihanet ve ufunet kokan nefesinizi tüketmeyin. Türk milleti, sizin ne mal olduğunuzun farkında... Hassasiyetlerini ve şartlarını istismar ettiğiniz ve milletimizin etle tırnak gibi bir parçası olan Kürt kökenli kitleler, sizin ne olduğunuzu iyi biliyor. Siz onları temsil etmeye layık değilsiniz, bu hakka sahip de değilsiniz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü