USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Minik GKV’liler, su dansı yaptı

Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında adeta yağmur damlası olup yağan minik GKV’liler yaptıkları yağmur dansıyla da izleyenleri adeta büyülediler.

Minik GKV’liler, su dansı yaptı
25-03-2018 11:22
Google News

 

Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında adeta yağmur damlası olup yağan minik GKV’liler yaptıkları yağmur dansıyla da izleyenleri adeta büyülediler. Suyun insan ve canlılar dünyası için öneminin vurgulandığı etkinliklerde su tasarrufunun önemine de dikkat çekildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulunda düzenlenen Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında minik öğrencileri üzerlerindeki yağmur damlası motifli tişörtlerle yağmur dansı yaptı. Öğretmenlerinin eşliğinde gerçekleştirdikleri yağmur dansı izleyenleri büyülerken gün içerisinde de su ve suyun korunması konulu çeşitli etkinliklerde görev alarak doğal yaşamın korunması, suyun canlılar için hayati öneminin kavranması ve suyun korunması konularında bilgi edinirken insanlara da bu konuda önemli mesajlar verdiler. Düzenlenen etkinliklerin sonunda öğrenciler arkadaşlarıyla hatıra fotoğraflar çektirirken veliler de etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı GKV Özel Okulları idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek doğal yaşamın korunması yönündeki bilincin okul öncesi eğitimden itibaren verilmesinin önemini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü