USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

MMO'da yeni başkan Aykut Kocalar

MMO'da yeni başkan Aykut Kocalar
14-02-2020 17:21
Google News

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şube 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Genel Kurulda Çağdaş Mühendisler Grubu adına Aykut Kocalar başkan seçildi. Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bir dönemini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşayan Şubemiz, 08 Şubat 2020 Cumartesi günü 13. Olağan Şube Genel Kurulu’nu ve 09 Şubat 2020 Pazar günü ise Şube Yönetim Kurulu ve Delege Seçimlerini bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirmiştir. Seçimlere tek liste olarak giren ÇAĞDAŞ MÜHENDİSLER GRUBU, üyelerinden MMO Gaziantep Şube Yönetimine kaldığı yerden devam etme yetkisi almıştır.

Geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü, çağdaş, laik ve demokratik bir meslek odasına, meslektaşlarına ve mesleğine sahip çıkan, çağdaş yönetim anlayışımıza destek olan, seçimlere katılıp, bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç katan, işi, sağlığı veya farklı bir nedenden dolayı seçimlere katılamasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni dönemin, mesleğimiz, meslektaşlarımız, Şubemiz, Odamız ve kentimiz adına, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olmasını temennisi ile daha etkin, daha güçlü bir Oda için, birlikte üretecek ve birlikte yönetecek yeni bir dönemin daha bizleri beklediği bilinci içerisindeyiz.

Seçim sonucunda göreve gelen Şube Yönetim Kurulu ilk toplantısını 13 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleştirerek, görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Şube Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Aykut KOCALAR                  Başkan                                   

Özge RENKLİDAĞ                Başkan Vekili             

Kemal KESKİN                      Sekreter Üye              

Çetin KÜLAH             Sayman Üye               

Hamit ÖZTÜRKMEN Üye

Kerem CİRO               Üye                            

Aydın KALEOĞLU                Üye                                        

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Özer PARLAK                        Y. Üye

Eyüp ZENGİN                        Y. Üye

Ali İSLAM                              Y. Üye

Caner ÇELİKKOL                  Y. Üye

Sultan Büşra ARTAŞ  Y. Üye

Salih ÇİLSAL              Y. Üye 

Yunus Emre KÜLEKÇİ          Y. Üye 

Makina Mühendisleri Odası olarak;

Ülke sanayimizin geliştirilmesi ve bağımsızlaştırılması için, Ülke ve toplum yararına olan her konuda üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile çalışmalarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi artarak devam edecektir. Sanayiye yönelik mesleki ve teknik hizmetlerimizi artırarak mesleki sorumluluğumuzu yerine getirmeye ve üye ihtiyaçları doğrultusunda Oda çalışmalarını artırarak, birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışı ile Oda - Üye ilişkilerini daha üst boyutlara taşımaya gayret edilecektir.     

Demokratikleşmenin ve Sanayileşmenin ülkenin genel sorunlarından ayrılmayacağı düşüncesiyle, her dönem olduğu gibi bu dönemde de ülkemizin diğer sorunları, çalışmalarımız kapsamına alınarak, gündemde tutulmaya ve kamuoyu duyarlı hale getirilmeye çalışılacaktır.

Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güçle, biliyoruz ki bu dönemde de ilerici ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile birçok görev daha bizleri bekliyor.

Atmış beş yıllık onurlu bir geçmişe sahip olan Odamız, her zaman olduğu gibi;

Hukukun üstünlüğüne inanan, ilerici, çağdaş, laik, demokratik ve sanayileşen ülkeden yana tavır koyan, Ülke ve kent sorunları ile yakından ilgilenen çözüm ve öneriler sunan, bilimsel çalışmaları rehber edinen, bilimsel ve etik değerler ışığında toplum, meslek ve meslektaş yararına çalışan, düşünce ve inançlara saygılı olarak ayrılıkları değil, buluşma noktalarını öne çıkaran, hiçbir üyesinin sorununu dışlamayan, işsiz üyelere iş bulunması konusunda planlı ve düzenli çalışmalar yapan, üyelerinin mesleki konularda iş imkânlarının artırılması yönünde araştırma ve çalışmalar yapan, üyelerinin çalışma hayatında özlük, ekonomik, sosyal ve mesleki koşulların iyileştirilmesi için azami ölçüde çaba sarf eden, kadın üyelerin Oda çalışmalarına aktif katılımını sağlayıp, meslek yaşamlarında etkinliklerinin artırılmasına ve yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapan, karar alma süreçlerinde demokratik, katılımcı ve birlikte üretme, birlikte yönetme anlayışı ile Odamızın tüzük ve yönetmeliklerine bağlı kalarak, çalışmalarına devam edecektir."

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü