USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Montella, puan hesabına gerek olmadığını söyledi

Montella: “Geldiğim günden beri bizden daha çok pozisyona giren bir takım olmadı diye hatırlıyorum. Türkiye’ye geldiğimden beri bütün istatistiklere bakınca, en çok üretken oyuncular bizimle.”

Montella, puan hesabına gerek olmadığını söyledi
11-10-2024 06:38
Google News

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Karadağ maçı öncesi basın toplantısında “Gruptan çıkmak için kaç puan yeterli?” sorusuna “Matematiksel hesap yapmaya gerek yok. Bütün maçları kazanmak istiyoruz” yanıtını verdi. İtalyan çalıştırıcı, “Her maça milli takımda final gözüyle bakılıyor. Eylül ayında çok iyi sonuçlar aldık. Ekim ayı daha iyi olacak, gayet ümitliyim” dedi. Montella, “Geldiğim günden beri bizden daha çok pozisyona giren bir takım olmadı diye hatırlıyorum. Türkiye’ye geldiğimden beri bütün istatistiklere bakınca, en çok üretken oyuncular bizimle” diye konuştu.

RAKİP KARADAĞ

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü maçında bugün Samsun’da Karadağ ile karşılaşacak. Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak ve TV8’den naklen yayımlanacak mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Türkiye 4 puanla, Galler’in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Milli Takım’ın yıldızı Arda Güler, Real Madrid’de hocası Ancelotti ile sorun yaşadığı iddiaları sorulunca, “Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Her şey yolunda” dedi. Arda, “Kariyerimi bırakmadan Milli Takım’la kupa kazanmak istiyorum. En güzel gollerimden birini Samsun’da attım. Umarım yine gol atarım” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü