USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Murat Kurum'a konuşması sırasında şok protesto!

Kocaeli'de AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuşma yaptığı sırada salonda bulunan yurttaşlar tarafından protesto edildi.

Murat Kurum'a konuşması sırasında şok protesto!
10-08-2024 18:56
10-08-2024 19:22
KOCAELİ
Google News

Kocaeli'de AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuşma yaptığı sırada salonda bulunan yurttaşlar tarafından protesto edildi. Ellerinde "Kandıra’da çöp tesisi istemiyoruz" yazılı dövizler taşıyan ve slogan atan yurttaşlar salondan çıkarıldı.

AKP'nin Kocaeli'de gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yurttaşlar tarafından çöp tesisi ndeniyle protesto edildi.

Kocaeli gazetesinden Cihat Polat'ın haberine göre, AKP İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliği yaptığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Murat Kurum ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katılım sağladı.

Programda söz alan Murat Kurum konuşma yaptığı sırada salnda bulunan yurttaşların protestosuna uğradı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Kandıra'ya yapmak istediği çöp tesisine tepki gösteren yurttaşlar "Kandıra'ya çöp tesisi istemiyoruz" sloganı attı. Ellerinde döviz ve pankartlar taşıyarak Kurum'a seslen yurttaşlar salondan çıkarıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü