USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Otoparkta bıçaklanan Yamal'ın babasından ilk açıklama!

Barcelona forması giyen Lamine Yamal'ın önceki günlerde otoparkta bıçaklandı. Genç yıldızın babası Mounier Nasraoui yaşanan olayın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Otoparkta bıçaklanan Yamal'ın babasından ilk açıklama!
16-08-2024 15:08
16-08-2024 20:50
Google News

Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın süper yıldızı Lamine Yamal'ın babası yaşadığı bıçaklanma olayının ardından ilk açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcunun babası Mounier Nasraoui'nin Barselona yakınlarındaki Mataro kentinde bulunan bir otopark alanında birden fazla kez bıçaklandığı belirtilmişti.

'KENDİMİ YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDA GÖRDÜM'

Bein Sports'un El Chiringuito'dan çevirdiği habere göre; Nasraoui, "Tanrıya şükür biraz daha iyiyim. Herkese çok teşekkür ederim. Kendim ve ailemin iyiliği için daha sakin olmam gerekiyor. Başka seçeneğim yok. Adaletin gereğini yapacağını düşünmeliyiz. En önemli şey bu. Allah çok büyüktür ve her şeyin bir çaresi vardır” açıklamalarında bulundu.

Ayrıca korktuğunu da belirten Nasraoui, "Kendimi yaşamla ölüm arasında gördüm, elbette her insan gibi korkuyordum. Hastaneden ne zaman taburcu olacağımı bilmiyorum ama umarım bir an önce olur. Tekrar konuşabildiğim için minnettarım" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü