USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Özdağ: Soylu, sarı civciv gibi saklanmıştır!

Özdağ, Bahçeli'nin kendisiyle ilgili sözlerine, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Devlet Bahçeli'nin kanatlarının arasına sarı civciv gibi saklanmıştır." yanıtını verdi.

Özdağ: Soylu, sarı civciv gibi saklanmıştır!
06-05-2022 22:18
Google News

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV canlı yayınında açıklamada bulunuyor. Özdağ, Bahçeli'nin kendisiyle ilgili sözlerine, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Devlet Bahçeli'nin kanatlarının arasına sarı civciv gibi saklanmıştır." yanıtını verdi.

 !#**v1596&pl=true**#! 

Özdağ, Perdenin Önü Arkası programında soruları yanıtladı. Zafer Partisi lideri, Soylu ile karşı karşıya gelse ne olurdu?" sorusunu yanıtladı. Özdağ, "Süleyman'ı merak içinde bırkaalım. Ben ve Süleyman hayatta olduğum sürece bitmeyecek. Bunun AK Partililerle ilgisi yok. AK Partililere cevap vermiyorum. Verecek çok yanıtım var ama vermeeyceğim. Bu siyasal bir şey değil. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Yukarıda Allah var, ben bunun hesabınını sormadan ölürsem gözüm açık gider" dedi. 

 !#**v1595&pl=true**#! 

Özdağ'ın açıklaması şöyle: 

Özdağ, Perdenin Önü Arkası programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşanan gerginlikle ilgili soruları yanıtladı. Özdağ, kendisine "Hayvandan aşağı" "Soros çocuğu" gibi ifadelerle hakaret eden Soylu'yu bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı önüne çağırmıştı. Özdağ'a bakanlığın önüne 300 metre kala polis barikatlarıyla karşılaşırken yürüyüşüne izin verilmemişti. Zafer Partisi lideri, Soylu ile karşı karşıya gelse ne olurdu?" sorusunu yanıtladı. Özdağ, "Süleyman'ı merak içinde bırkaalım. Ben ve Süleyman hayatta olduğum sürece bitmeyecek. Bunun AK Partililerle ilgisi yok. AK Partililere cevap vermiyorum. Verecek çok yanıtım var ama vermeeyceğim. Bu siyasal bir şey değil. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Yukarıda Allah var, ben bunun hesabınını sormadan ölürsem gözüm açık gider" dedi. 

"OFLU DEĞİL KOFLUYMUŞ"

Özdağ, Soylu'nun kendisine ilk kez hakaret etmediğini söyleyerek daha önce hakaret nedeniyle mahkemeye verdiğini açıkladı. Özdağ şöyle devam etti: 

"Süleyman Soylu'nun bana ilk hakareti değil. Daha önce de bir basın toplantısında ağır bir şekilde hakaret etti. Basın bana sorduğunda cevap vermeyeceğimi söyledim. Kendisini mahkemeye verdim. Mahkeme takipsizlik kararı verdi. 

Bu ikinci hakaretinde seviyesini daha da düşürdü. Rahmetli babamı ve annemi de kapsayacak şekilde küfretti. Ben de kendisine Türk kamuoyu önünde bakanlığın önüne geleceğimi söyledim. Korkmasın diye silahsız geleceğimi söyledim.

Ben Soylu'nun da aynı şekilde düşündüğünü tahmin ettim. Birisi bana bu sözleri söylese öleceğimi bilsem çıkardım. Karadeniz uşağı. Karadeniz ışakları cesur olur. Kendisini Oflu zannediyordum meğer Oflu değil koflu imiş. Korktu Süleyman. İçişleri Bakanlığı'nın 300 metre ötesinde barikat kurdurmuş." 

"AK PARTİLİLERE CEVAP VERMİYORUM"

Özdağ, Soylu ile karşı karşıya gelseydi ne olacağını ise şöyle yanıtladı: 

"Karşı karşıya gelsek ne olurdu? Süleyman'ı merak içinde bırkaalım. Ben ve Süleyman hayatta olduğum sürece bitmeyecek. Bunun AK Partililerle ilgisi yok. AK Partililere cevap vermiyorum. Verecek çok yanıtım var ama vermeeyceğim. Bu siyasal bir şey değil. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Yukarıda Allah var, ben bunun hesabınını sormadan ölürsem gözüm açık gider.

Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Umarım onun yanında da polis olmaz benim yanımda da polis olmaz. O zaman bakalım ne olacak? Süleyman Soylu bir içişleri bakanı değil bir ilçe başkanına yakışmayacak ifadeler kullandı. Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında, Türk devleti 4000 yaşında. İçişleri Bakanlığı da en önemli kurumlardan bir tanesi. Neredeyse jandarma üzerinden bir ordu yönetiyor.

Bu kişi ve yakın çevresinin yakın çevresini temsil etmesi gerekir. Bu kişi küfretti kardeşim. Ben küfrüne cevap verdim. Ya küfrünün arkasnda dur erkek gibi. Duramadı."

Özdağ, kurulduğu günden itibaren ayda 4 kez çıktığını iddia ettiği Halk TV'ye çıkartılmadığını söyledi. Özdağ, "Ambargo uyguladınız. Sadece siz mi? Fox TV de amborgo uyguladı" dedi. 

"SOYLU BAHÇELİ'NİN KANATLARI ARASINA SAKLANMIŞ"

Bahçeli'nin ithamlarına da yanıt veren Özdağ, "Sayın Bahçeli bir isim vermemiş. Eğer beni kastettmiş olduğunu düşünelim bir an için. Bunları demez benle ilgili. Dememesi gerekir. Bahçeli'nin MHP Genel başkanlığı adaylığı konuşmasını yazan kişiyim. Babam hastanede yatarken ziyaret eden iki kişiden biridir. Birisi benim diğeri Bahçeli. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Devlet Bahçeli'nin kanatlarının arasına sarı civciv gibi saklanmıştır" diye konuştu. 

 !#**h38097**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü