USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Özel'den Adalar ziyareti: Ulaşım sorunu tamamen çözülecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adalar'a yaptığı ziyarette Ada halkının ulaşımla ilgili yaşadığı sorunların hafiflediğini ve ileride tamamen çözüleceğini söyledi.

Özel'den Adalar ziyareti: Ulaşım sorunu tamamen çözülecek
24-07-2024 17:09
24-07-2024 17:20
ANKARA
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adalar Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat'ın makamına konuk olan Özel burada açıklamalarda bulundu. 

Özel yaptığı konuşmada ''Adalıların en iyi hizmet alabileceği depreme dayanıklı bir binaya kavuşuyor bu Ercan başkanın önemli bir adımı bu yüzden kendisini tebrik ediyorum. Asla ve asla ihmalkar olmamaları gerektiğini ifade ediyoruz.

Ercan başkanın Adalar başkan adayımız olması Adalar'da bir hasreti  sona erdirdi. Adalar'daki herkes Adaların burada doğmuş büyümüş yetişmiş bir sakini tarafından yönetilmesini istiyordu. Genel başkan olduğunda kendisi adaylaştı adaylığın tüm Ada'daki, tüm İstanbul'da büyük bir memnuniyet uyandırdı. Ada'da da çok büyük bir memnuniyet uyandı. Bu gelenek bundan sonra CHP'de işleyecek. Ada'nın buradan birisi ya da birileri tarafından yönetilmesi lazım'' ifadelerini kullandı. 

ADALAR'DAKİ ULAŞIM SORUNLARI: TAMAMEN ÇÖZÜLECEK

Özgür Özel, yaptığı konuşmada Adalar'ın ulaşımla ilgili sorunu ve bölge halkının elektrikli araçları kullanma konusunda yaptığı itirazları değerdirdi.

Özel şu ifadeleri kullandı:

''Adalar'da yönetimin ilk başladığıda faytonlarla ilgili sorunlar vardı. Bunu elektrikli araçlarla çözüldü anca aracın boyutu konusunda itiraz vardı. Bu krizi sayın başkan hem partimizi hem bizleri çok iyi tanıdığı için hem adalıları çok iyi tanıdığı için çok iyi bir gayret gösterdi. Ve şuanda adada başka korsan motorlu cihazlar aletler, birtakım ruhsatsız araçların kalkması, bir takım tekerlekli aracın trafikten çekilmesiyle trafik biraz daha rahatladı. Ada'da genel kabul gören daha küçük boyutlara sahip, şuanda çinde üretilen bir araç sorunu tamamen çözecek bundan çok çok mutluyuz.'' 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü