USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Prof. Dr. Güner Dağlı'dan 10 Kasım mesajı...

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Güner Dağlı'dan 10 Kasım mesajı...
07-11-2021 12:19
Google News

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Dağlı, Büyük Önderin ilkeleri, zaferleri ve kurduğu Cumhuriyetle sadece Türk Milleti’nin değil, bağımsızlık için mücadele eden tüm vatan sevdalılarının gönlünde sonsuza dek yaşayacağını kaydetti.

“Büyük Atatürk’ün ‘Bizim milletimiz vatanı için hürriyeti ve egemenliği için fedakar bir halktır’ şeklinde ifade ettiği Türk Milleti’nin gerek vatan sevdası, gerek kendini adamışlığı, gerekse bağımsızlık için verdiği mücadeleyle en büyük örneği yine kendisi olmuştur” diyen Prof. Dr. Dağlı, mesajını şöyle sürdürdü:

“Kendini milletinden ayrı düşünmeyen, çocukla çocuk, gençle genç, yaşlıyla yaşlı olan, kadınıyla erkeğiyle bu milleti bir bütün gören ve ay yıldızlı bayrağımız altında insanca yaşama onurunu bizlere armağan eden Büyük Komutan için söyleyecek sözlerin yetersizliğini bir kez daha derinden hissediyoruz.

Ne mutlu bizlere ki böylesine emsalsiz bir lidere sahip olduk. O’nun aydınlattığı bilim yolunda yürüyebilmek ve her karış toprağı için kendini siper eden büyük kahramanların fedakarca mücadeleleriyle dolu bu vatana sahip çıkmak hepimizin en kutsal görevidir.

SANKO Üniversitesi çatısı altında yöneticisinden, akademik ve idari personeline, öğrencisine kadar bu kutsal emaneti sonsuza dek yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizlere bugünleri armağan eden, yarınlarımıza umutla bakmamızı sağlayan Büyük Önder başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü