USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Şahinbey'den öğrencilere boyama ve eğitim seti

Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi yeni dönemde de öğrencilere destek vererek boyama ve eğitim seti protokolü imzalayarak, Vali Kemal Çeber’in katılımı ile dağıtımını gerçekleştirdi.

Şahinbey'den öğrencilere boyama ve eğitim seti
09-09-2024 08:51
09-09-2024 20:22
GAZİANTEP
Google News

Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi yeni dönemde de öğrencilere destek vererek boyama ve eğitim seti protokolü imzalayarak, Vali Kemal Çeber’in katılımı ile dağıtımını gerçekleştirdi.

Her yıl öğrencilere önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Emine Fevzi Uslu İlkokulu’nda Vali Kemal Çeber, Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç’ın katılımları ile eğitim seti ve boyama seti protokolü imzalayarak, dağıtımını gerçekleştirdi.

ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZ EĞİTİME DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR

Projenin öğrencilerin yüzünü güldüreceğini ifade eden Gaziantep Valisi Çeber, “Öğrencilerimizin aynı fırsatla eğitim öğretime devam edebilmeleri için eksikliklerini gideriyoruz. Tabi bu protokol bunlardan bir tanesi. Şahinbey Belediyemiz yıl içerisinde birçok konuda eğitime desteklerini devam ettiriyor. Belediyemize ne söylesek hemen yerine getiriyor. Biz söylemeden birçok şeyi yapmış oluyor. Bu yardım çok anlamlı bir yardım. Yeni eğitim öğretim yılımız şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime önemli destekler sağlandığını belirterek; “Bugün eğitim-öğretim yılının ilk günü. Eğitim başarısının artması için Valimizin liderliğinde büyük bir gayretle çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimize önemli destekler sağlıyoruz. Bugün yaptığımız protokolle her yıl geleneksel hale getirdiğimiz anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimize 140 bin adet boyama seti hediye ediyoruz. Bu desteklerle fırsat eşitliği sağlıyoruz. Devletimiz kitapları, bizde bu tarz kırtasiye ürünlerini hediye ediyoruz. Setlerimiz 4-5 ve 6 yaş olmak üzere gruplara ayrılıyor. Bugüne kadar dağıttığımız setlerimizi ifade edecek olursak, 119 bin adet setlerimizden dağıttık. Yine boyama setleri olarak dağıttığımız setlerimiz 745 bine ulaştı. Tüm çocuklara hayırlı olsun” diye konuştu.

ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZ EĞİTİME ÖNEMLİ DESTEKLER SAĞLIYOR

Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, Gaziantep Valisi Kemal Çeber önderliğinde eğitime her yıl destek olduğunu ifade ederek, verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç Şahinbey Belediyesi’nin eğitime önemli destekler sağladığını belirterek, “2024-2025 eğitim öğretim yılına başladığımız bu günde, Şahinbey Belediyemizin çocuklara okullarda eğitim koşullarına eşit şartlarda başlamaları için okul öncesi eğitim seti ve boyama seti hediye ediyor. Katkılarından dolayı Sayın Valimiz Kemal Çeber’e Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Emine Fevzi Uslu İlkokulu’nu yaptıran hayırsever iş adamı Bülent Uslu ise “Devletimizin,  ‘Halka hizmet, hakka hizmet’ düsturu ile yaptığı çalışmalar çoğu kişiye olumlu anlamda dokunuşlar sağlıyor. Şahinbey Belediyemizin yapmış olduğu bu destekler çok önemli yapılan çalışmalar da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra protokol imzalanıp öğrencilere boyama seti hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü