USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seçil Erzan tekrar hakim karşısında: 4 yeni davadan yargılanıyor

Yüksek getirili gizli fon vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, hakkında açılan 4 yeni dava kapsamında bugün tekrar hakim karşısına çıktı.

Seçil Erzan tekrar hakim karşısında: 4 yeni davadan yargılanıyor
04-10-2024 13:08
Google News

Aralarında Fatih Terim ile ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu 30'un üzerinde kişiyi yüksek kârlı gizli fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla 300 yılın üstünde hapis talebiyle yargılanan Denizbank'ın eski Florya Şube Müdürü Seçil Erzan hakkında, ana dava dışında 4 yeni dava daha açıldı.

4 DAVA PEŞ PEŞE GÖRÜLÜYOR

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ayrı ayrı açılan davaların birinde Ömer Kahraman, Mert Zeydanlı ve Volkan Bahçekapılı "müşteki", Erzan' ile "Nur abla" dediği Nur Erkasap "müşteki-sanık" olarak yer alıyor.

Bir diğer davada Erzan'ın "tefecilikle" suçladığı Süleyman Aslan ve Mojtaba Haghani (Moji) "müşteki-sanık", bir başka davada ise Erzan'ın kendisini tehdit ederek zaman zaman darp ettiklerini iddiaa ettiği kuzeni Tanın ile eşi Merve Yılmaz "müşteki" olarak yer alıyor. Bu davalardan birinde ise Atilla Baltaş "müşteki" olarak yer alıyor.

Erzan hakkında hazırlanan yeni iddianamelerle birlikte toplam müşteki sayısı 40'ın üzerine, istenen toplam ceza ise 400 yılın üzerine çıktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü