USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür & Sanat

Seçkin Koleji'nde söyleşi ve sergi

Özel Seçkin Koleji AKM salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyhan Özdemir tarafından Kuzey Tayland Dağ Kabileleri konulu söyleşi yapıldı

Seçkin Koleji'nde söyleşi ve sergi
18-11-2018 09:13
Google News

Özel Seçkin Koleji AKM salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyhan Özdemir tarafından Kuzey Tayland Dağ Kabileleri konulu söyleşi yapıldı ve fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi.              

Doç. Dr. Beyhan, 2002 yılından bu yana fotoğraf çekimleri yapmak üzere gittiği 40 ülkenin renklerini yansıtan fotoğrafları, doğudan batıya farklı kültür ve coğrafyalarda yaşayan insanların günlük yaşamından kesitler sunduğunu ve bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında 36 kişisel sergi açtığını söyledi ve aldığı ödüllerden, sergilemelerinden bahsetti. Özel Seçkin koleji öğrencilerine çektiği fotoğraflardan oluşan sunumunu izletti. Sunum sonrası fotoğrafların çekildiği yerler,ödül alan fotoğraflar ve bunlarla ilgili kısa hikayeler anlatan Beyhan Özdemir’e öğrenciler birçok soru yönelterek fotoğrafçılık hakkında meraklarını giderdi.

Özel Seçkin Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Eyüp Yılmaz, Doç. Dr. Beyhan Özdemir’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaketini sundu. Beyhan Özdemir okul müdürü Eyüp Yılmaz’a ödül alan Bosna-Hersek köprüsü olan fotoğrafını hediye etti. Söyleşi fotoğraf sergisinin açılması ve katılımcıların sergiyi gezmesiyle son buldu.

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü