USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Şehitkamil Belediyesi yine farkındalık yarattı...

Şehitkamil Belediyesi ve LÖSEV iş birliğiyle düzenlenen “Cumhuriyetin 101. Yılında, LÖSEV Ata’nın Huzurunda” projesi kapsamında lösemi hastası çocuklar, iyileşenler, aileleri ve gönüllüler, Ankara’ya uğurlandı.

 Şehitkamil Belediyesi yine farkındalık yarattı...
06-10-2024 06:19
06-10-2024 19:42
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediyesi ve LÖSEV iş birliğiyle düzenlenen “Cumhuriyetin 101. Yılında, LÖSEV Ata’nın Huzurunda” projesi kapsamında lösemi hastası çocuklar, iyileşenler, aileleri ve gönüllüler, Ankara’ya uğurlandı. Bu anlamlı etkinlik, Atatürk’ün huzurunda çocukların ve ailelerin azmini simgeleyen özel bir anı olarak yer aldı.

Şehitkamil Belediyesi ve LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Vakfı) iş birliğiyle hayata geçirilen bu anlamlı proje, Cumhuriyetin 101. yılında toplumsal dayanışma, azim ve mücadele ruhunun en güzel örneklerinden birini oluşturdu. Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde, “Cumhuriyetin 101. Yılında, LÖSEV Ata’nın Huzurunda” temasıyla gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyon, kanserle mücadele eden lösemili çocukların moral ve motivasyonlarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

ANITKABİR'DE ATA'NIN HUZURUNA ÇIKACAKLAR

Etkinlik kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar, iyileşme sürecine girmiş çocuklar, aileleri ve gönüllülerden oluşan kafile, saat 23.00’te Ankara'ya uğurlandı. Kafile, 5 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıkarak, saygı duruşunda bulunacak ve bu anlamlı günü Ata’nın manevi huzurunda kutladı. Bu özel proje ile çocukların Atatürk’ün ilkeleriyle şekillenen Cumhuriyet’e olan bağlılıkları ve hastalık karşısındaki mücadele azimleri daha da güçlendirilecek.

BAŞKAN YILMAZ: “BU ÇOCUKLAR BİZİM GURURUMUZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu çocuklar, bizim gururumuz ve onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, böyle anlamlı bir projeye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Lösemi ve kanserle mücadele eden bu çocuklarımız, bizler için sadece birer evlat değil, aynı zamanda azmin ve kararlılığın sembolüdür. Onların, Ata’mızın huzuruna çıkacak olmaları hem Cumhuriyetin geleceği olan çocuklarımız için büyük bir anlam taşıyor hem de mücadelelerinin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu çocuklar, bizim gururumuz ve onların yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

LÖSEV yetkilileri ise; etkinliğin, çocukların moral ve motivasyonlarına önemli katkı sağladığını vurgulayarak, Şehitkamil Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü