USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Sinem Dedetaş'tan 'kariyerizm' yanıtı: 5 yıl sonra göreceğiz

Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, Ekrem İmamoğlu'ndan sonra İBB Başkanlığı için hazır olduğuna yönelik açıklamasının ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Polat'ın 'Siyasi kariyerizm zehirdir' paylaşımına ilişkin soruyu yanıtladı. Dedetaş, Hiç üstüme almadım

Sinem Dedetaş'tan 'kariyerizm' yanıtı: 5 yıl sonra göreceğiz
02-09-2024 23:09
03-09-2024 08:44
Google News

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı CHP'li Sinem Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın "Siyasi kariyerizm zehirdir" açıklamasının kendisine yönelik olduğunu düşünmediğini söyledi.

Üsküdar Belediye Meclisi eylül ayı birinci oturumu, Belediye Başkanı Dedetaş başkanlığında yapıldı.

AKP'li Meclis Üyesi Vefa Yunus Taylan, Polat'ın sözlerini hatırlatması üzerine Dedetaş, Polat'ın sözlerinin kendisine yönelik olduğunu düşünmediğini ifade etti.

Sinem Dedetaş şunları söyledi:

"İşimiz gücümüz Üsküdar. Tamamen ayaküstü verilmiş açıklamayla ilgili bir konuydu bu. Zaten epey gündem oldu. Türk halkı olarak böyle konuları seviyoruz ama biz işimize bakmak zorundayız. Kariyerist bir insan olmadım. Zaten kariyerim ortada. Siyaseti de kendi koltuğu için yapan insanlardan değilim. 5 sene sonra da Allah izin verirse zaten tekrar göreceğiz hedefleri olanlarla olmayanları.

'BİR DERDİ OLSA BENİMLE KONUŞUR'

Tweeti de hiç üstüme almadım. Genelde böyle şeyler söylüyorlar ama benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yakın çalışma arkadaşlarımızdan biri, bir derdi olsa benimle konuşur. Üsküdar bizden hizmet bekliyor. O yüzden canla başla, el birliğiyle çalışalım. 5 yıl sonra zaten göreceğiz. Başarılı olanlar seçilir, başarılı olamayanlar elenir. Kişisel olarak beklentim, seçildiğim yerde en iyi hizmeti verebilmek. Burada Meclis olarak da sizlerle birlikte Üsküdar için en iyi hizmeti üretebilmek arzumuz. Geri kalanını zaman gösterir zaten hepimizin adına..."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 667

The include file 'json/puan_59214_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü