USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Son dakika... Hamza Dağ açıkladı: 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye geçiyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Görüşmeler sürüyor. Yeni katılımlar olabilir dedi.

Son dakika... Hamza Dağ açıkladı: 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AKP'ye geçiyor
13-08-2024 13:38
13-08-2024 14:16
Google News

İktidar partisi AKP yarın 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. AKP Genel Merkezi’nin konferans salonunda etkinlik düzenlenecek.

"Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" temasıyla yapılacak kutlamalara ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan açıklama geldi. Hamza Dağ, AKP’ye yarın yeni katılımlar olacağını açıkladı.

“Hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes, bizimle diyalog içinde oluyor. Biz bu durumda hem parti ilkemizi hem de katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde süreç yönetimi yapıyoruz” diyen Dağ, sürecin tamamlanmasıyla isimlerin açıklanacağını söyledi.

Hem ilçe ve belde belediye başkanı hem de milletvekili olan yeni isimlerin partiye katılacağını ifade eden Dağ, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşmızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var” ifadelerini kullandı.

AKP'YE GEÇECEK MİLLETVEKİLLERİ KİM?

AKP’ye geçeceği öne sürülen isimlerden birinin 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen ve tam bir yıl sonra partisinden istifa eden Bilal Bilici olduğu öne sürülüyor.

14 Ağustos’ta AKP’ye katılacağı iddia edilen bir diğer milletvekili de Seyithan İzsiz. İzsiz, İYİ Parti’den 14 Haziran'da istifa ettikten sonra bağımsız milletvekili olarak yoluna devam etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü