USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Stor Perde Fiyatlarını ve Çeşitlerini Koçtaş İle Keşfedebilirsiniz

Stor perde fiyatları en az model seçenekleri kadar farklıdır. Eğer evinize stor perde yaptırmayı düşünüyorsanız kumaş seçenekleri ve çeşitleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Stor Perde Fiyatlarını ve Çeşitlerini Koçtaş İle Keşfedebilirsiniz
31-07-2024 08:46
06-08-2024 20:14
Google News

Stor perde fiyatları en az model seçenekleri kadar farklıdır. Eğer evinize stor perde yaptırmayı düşünüyorsanız kumaş seçenekleri ve çeşitleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Stor perde çeşitlerinde kumaş rulo olarak sarılıdır. Bu rulo bir mekanizma ile çalışır ve işlevini yerine getirir, ardından aynı şekilde kaldırılabilir. Kullanılan kumaşın türüne göre ev, ofis, iş yeri hatta balkonlarda bile tercih edilebilir. Eğer yaşam alanlarında kolay kullanıma sahip seçenek düşünüyorsanız Koçtaş web sitesinde yer alan stor perde fiyatları ve modellerini değerlendirebilirsiniz.

Stor Perde Fiyatları ve Çeşitleri

Stor perde fiyatları ürünlerin çeşidine göre değişir. Düz ya da zebra tipi modeller hemen hemen her alan için uygun bir seçenektir. Zebra tipi özellikle günün belirli bir döneminde yoğun ışık alan yaşam alanlarında tercih edilebilir. Renkli stor perde seçeneklerinin kullanım alanları tamamen değişkendir. Düz gri bir renge sahip olan modelleri ofislerde ya da çiçek renkleri olan modelleri ise oturma odalarında tercih edebilirsiniz.

Ürün fiyatlarını belirleyen bir diğer gösterge de boyuttur. 160x200 stor perde fiyatları ile 2 metre stor perde fiyatları farklıdır. bu farklılığa desen, renk ve tür gibi seçenekleri de eklerseniz oldukça değişken bir fiyat skalası görebilirsiniz. Bu nedenle seçim yapmadan önce ölçü almanız oldukça önemlidir. Ölçüler pencerelere göre ayarlanmalıdır. Ne çok kısa ne de çok uzun olmalıdır. Özellikle çocuk odalarında ya da hareket katılmak istenilen alanlarda desenli seçenekler kullanılabilir. Desenlerin kalitesi ve işçilik de fiyatlar üzerinde belirleyicidir.

Mekanizmalı ürünler olduğu için mekanizma sistemi de fiyat konusunda belirleyicidir. Uzaktan kumandalı ya da elektrikli seçeneklerin fiyatları düz modellerden farklı olabilir. Elektrikli bir model seçmeyi düşünüyorsanız montaj, bakım ve temizlik için profesyonel yardım da almanız gerekebilir.

Stor Perde Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Fiyat araştırmasından önce ürün tipini ve rengini belirlemeniz gerekir. Ürünlerin beraber kullanılacağı eşyalarla uyumlu olması gerekir. Hem renk hem de desen açısından oldukça farklı seçeneklere sahip modeller içinden ev dekorasyonunuza uygun bir seçeneği kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Stor perde fiyatlarını ölçü gibi etkileyen bir diğer unsur da kumaş çeşidi ve kalınlıktır. Seçim yaparken çok ışık alan yerlerde kalın kumaş tercih etmeniz gerekir. Ancak fazla vakit geçirilen oturma odası, salon gibi yerlerde ışık geçişine izin veren kumaş ve renkler tercih etmeniz gerekir. Işık ve ses geçirgenliğinin minimum tutmak isterseniz karartmalı modellere yönelebilirsiniz. Bu tipler, sinema odası, toplantı odası, sinevizyon olan odalarda kullanımı tercih edilebilir. Bu seçenekler de fiyatların değişmesine neden olur.

Lazer kesim stor perde fiyatları da diğer seçeneklerden ayrılır. Lazer kesim tipi modeller üzerine çeşitli desen ve motif kesilir. Desen ve motiflerin aşırı olmaması için genelde uç kısımlarına kesim yapılır. Bu da işçilik ve zaman açısından diğerlerinden farklı fiyat skalasına sahip olmasına neden olur.

Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri de temizliktir. Stor perde nasıl yıkanır Stor perde nasıl yıkanır sorusunun yanıtı bazı modellerde farklı olsa da öncelikle kumaşı mekanizmadan ayırmanız gerekir. Ardından kumaşı sabunlu suda yıkayabilir. Katlama izi olmayacak şekilde kurutup tekrar mekanizmaya geçirmeniz gerekir. Modellerin birçoğu çamaşır makinesinde yıkanmak için uygun olmayabilir. Eğer yıkama talimatında makine yıkamaya uygun değildir yazısı varsa bu tarz ürünleri elde yıkamanız gerekir. Yıkama konusunda sıkıntı yaşıyorsanız geçici bir çözüm olarak açıkken nemli bezle de yıpratmadan silebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Stor Perde Fiyatları Koçtaş'ta

Stor perde fiyatları ürün kalitesi kullanım kolaylığı ile doğru orantılıdır. Mekanizmada kullanılan aparatların kalitesi uzun süreli bir kullanım sağlar. Ayrıca elektrikli sistemlerde fiyatlar da farklı olabilir. Bu nedenle seçim yaparken farklı marka ve modelleri kıyaslamak gerekir. Koçtaş web sitesinde yer alan geniş ürün modellerini kıyaslayabilir dilediğiniz rengi, deseni ya da çeşidi kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü