USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Tatlıses, 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor

İbo Show programı ile dikkatleri üzerine çeken İbrahim Tatlıses hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Tatlıses, 42 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor
28-02-2021 16:51
Google News

İbo Show programı ile dikkatleri üzerine çeken İbrahim Tatlıses hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın ailesinin baskı yapması üzerine İbrahim Tatlıses evlilik kararı aldı. Karakaya, düğün hazırlıklarına başladı.

Vurulmasının ardından 9 yıl sonra ekranlara İbo Show ilr kaldığı yerden devam eden İbrahim Tatlıses ve sevgilisi Gülçin Karakaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet'ten Orkun Ün'ün iddiasına göre ünlü çift evlilik kararı aldı.

İbrahim Tatlıses, kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya (25) ile evlilik kararı aldı. Çift, nikah için hazırlıklara başladı. Gülçin Karakaya'nın ailesi "Bu iş ya bitsin ya da evlenin" diye baskı yaptığı da iddialar arasında.

Orkun Ün, 'Söylentilere göre Gülçin Hanım, İbrahim Tatlıses'ten beklediği evlilik teklifini aldı. Ve "evet" cevabını verdi. Hatta geçtiğimiz haftalarda yasak olmasına rağmen bir kebapçıda, İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in de olduğu bir masada bu kararı kutladılar. O kutlama sonrası hiç zaman kaybetmeden hazırlıklara başladı gelin adayı Gülçin Hanım. Son günlerde mağaza mağaza gezip düğün hazırlıkları için alışveriş yapıyor.

Aslında iki ismin ilişkisi kopma noktasına gelmişti. Çünkü Gülçin Karakaya'nın ailesi "Bu iş ya bitsin ya da evlenin" diye baskı yapıyordu. Taraflar artık mutlu.' ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü