USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Terim’in kızından büyük tepki! ‘Allah belanızı versin’

Terim'in kızı Merve Terim Çetin, tecrübeli teknik adamın corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı.

Terim’in kızından büyük tepki! ‘Allah belanızı versin’
23-03-2020 22:43
Google News

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, tecrübeli teknik adamın corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı.

Galatasaray’da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın corona virüse yakalanmasının ardından teknik direktör Fatih Terim de corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Twitter’dan corona virüse yakalandığını açıklayan Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin şoke eden gelişmenin ardından sert ifadeler kullandı.

""

‘ÇOCUKLARIN ELDİVEN GİYMESİ BİR ŞEY İFADE ETMEZ’

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulunmuş ve maçın ertelenmeyip seyircisiz oynatılmasına tepki göstererek, “Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz” demişti.

‘SALONDA 67 KİŞİ VAR HEP BERABER KARANTİNAYA GİDERİZ’

Fatih Terim basın toplantısını takip eden gazetecilere yönelik de şu ifadeleri kullanmıştı: “Şu salonda şu anda 67 kişi var. İnşallah futbol aleminde bir şey çıkmaz. Çıkarsa hep beraber karantinaya gideriz. Maalesef böyle bu iş.”

‘HAYATIMIZ SÖZ KONUSU’

Terim basın toplantısındaki eleştirilerine şöyle devam etmişti: “Milyarlar, futbol insan hayatından önemli değil cümlesini, ana haberlerde, spor haberlerinde sürekli konuşuyorlar. Corona virüsü böyle bir şey. Bizi toplumun uyuşturucusu gibi, seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Beraberlikten, puan kaybından ayrı konuşuyorum. Ben, Türk futboluna net 50 senemi verdim. Bir grubun temsilcisiyim. Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim. Ama doğruları da söyleyeceğim tabii ki. Demin de söyledim, bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var, bu bir gerçek. Hepimiz yardımcı olacağız, elimizden ne geliyorsa. Ama hiç bizim hayatımız, oyuncuların hayatı, hatta basın mensupları. 850 kişi akrediteli. Diğer eklerle birlikte 1000 kişi. 1.5 metreden aşağı mesafemiz olmayacaktı hani?”

 !#**h21113**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü