USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür & Sanat

The Weeknd, Barry Keoghan ve Jenna Ortega başrolde: 'Hurry Up Tomorrow'dan ilk fragman...

The Weeknd, Jenna Ortega ve Barry Keoghan'ı buluşturan Hurry Up Tomorrowdan ilk fragman...

The Weeknd, Barry Keoghan ve Jenna Ortega başrolde: 'Hurry Up Tomorrow'dan ilk fragman...
06-02-2025 16:39
06-02-2025 17:21
Google News

Başrolleri The Weeknd, Jenna Ortega ve Barry Keoghan'ın paylaştığı yeni film "Hurry Up Tomorrow"un ilk fragmanı yayımlandı. Film 16 Mayıs'ta vizyona girecek.

Bir gerilim filmi olan "Hurry Up Tomorrow", aynı adlı yeni albümü 24 Ocak'ta yayımlanacak olan The Weeknd'in müziklerini içeriyor. Albüm, The Weeknd'in "After Hours" ve "Dawn FM" albümlerinden oluşan müzikal üçlemenin tamamlayıcısı niteliğinde.

Ortega sayısız korku rolüyle tanınıyor; Tim Burton'ın Netflix'teki "Wednesday" dizisinde, "Beetlejuice Beetlejuice"da rol aldı. Keoghan, "The Banshees of Inisherin" ve "The Batman"deki rollerinin ardından kısa süre önce Emerald Fennell'in ikinci uzun metrajlı filmi "Saltburn"de rol aldı.

The Weeknd, Sam Levinson ve Reza Fahim ile birlikte yarattığı ve Lily-Rose Depp ile birlikte rol aldığı HBO dizisi "The Idol" dizisinde yer almıştı. Dizi eleştirmenlerce beğenilmedi ve ikinci sezon için yenilenmedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü