USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, "Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah’ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekâtı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır." dedi.

Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir
25-01-2018 13:56
Google News

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, "Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah’ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekâtı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır." dedi.

Haftalık basın toplantısında gündemi değerlendiren Taşdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Bugünkü basın toplantımızı yanımıza Kürt kökenli ilçe başkanlarımı alarak yapacağım.Son günlerde Yerli ve Milli İttifak’a Kürt kökenli vatandaşların oy vermeyeceği iddiaları ortaya atılmıştır. Partimizi Kürt düşmanı olarak göstermeye çalışanlara Başbuğ Alparslan Türkeş’in sözlerini bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Başbuğ, “Biz ne kadar Türksek onlar da o kadar Türk’tür, onlar ne kadar Kürtse biz de o kadar Kürdüz. Kız alıp kız vermişiz, etle tırnak gibiyiz. Kürtler bizim öz kardeşlerimizdir. Biz onları herkesten fazla sever, düşünürüz. Onlar da elhamdülillah Müslümandırlar, hepimiz aynı kıbleye secde ediyoruz, hepimiz aynı peygamberin ümmetiyiz, aynı kutsal kitaba bağlıyız” diyerek Kürt kökenli kardeşlerimize verdiğimiz önemi sonuna kadar vurgulamıştır. Hepiniz gördüğü gibi; biz MHP’de insanlarımızı etnik kökenine göre değil vatan sevdasına göre kıymetlendiririz. Kimseyi görevlendirirken etnik kökenine bakmayız. Kürt kökenli vatandaşlarımız değil MHP’ye oy vermek, her türlü görevi almışlardır. Kanda vermişlerdir, canda vermişlerdir, aşk ile vatanına bayrağına devletine bağlı insanlardır. Bir avuç teröristin diliyle konuşanlar terör sevicidirler. Bu terör sevicilere rağmen Kürt Türk kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Son olarak ise bilge liderimiz Devlet Bahçeli de hadsizlere hadlerini bildiren cevabı vermiştir. Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Başbuğumuzun emaneti Dr. Devlet Bahçeli ise; “Bunların hepsi zihnen felç olmuş insanlardır. Bu edepsizliği İmralı’daki cani dahi yapmadı” diye konuşmuştur. Başbuğumuzun ve Bilge Liderimizin bu düşüncelerinin üzerine söz söylemekte bizlerin aldığı terbiye ve doktrinlere uymamaktadır. Sonuna kadar bu sözlerin savunucusu olduğumuzu bildiririz.

Fırat Kalkanı Harekâtı ile sınır hattının terörden temizlenmesinin ardından, Afrin'e operasyon gündeme gelmişti. Adeta bir terör yuvasına dönüşen Afrin'in, PKK/PYD'den temizlenmesi için düğmeye basıldı. Amerika’nın 30 bin kişilik yeni bir güvenlik gücü kuracağını duyurması da bardağı taşıran son damla olmuştu. Ve nihayet, TSK birlikleri sınırı geçti. Türk savaş uçaklarının başlattığı bombardımanın ardından ÖSO güçleri de Afrin'e doğru yol aldı. Bugün ise operasyonun 6. günündeyiz. Sizlerinde bildiği gibi bölge abluka altında öldürülen teröristlerin yanı sıra, ele geçirilen teröristlerde sorgulanıyor. Son aldığımız bi habere göre ise Resulayn’daki bir binanın çatısına asılan terör örgütü YPG’nin paçavrası, ekiplerin operasyonuyla indirilirken, yerine Türk Bayrakları asıldı. İhtiyaç olması durumunda Liderimizin emrinde Kerkük için hazır olan 6317 kişi Gaziantep’ten, bu bölgeye gitmeye de her zaman hazırdır. Şerefli Türk Ordusuna destek olmak için gereken herşeyi yapmaya sonuna kadar hazırız.

Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Genel Başkanımız, Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet BAHÇELİ’nin şu sözlerini hatırlatmak isterim. ‘’Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’ya, bizlere tutacağımız vasiyet bırakan Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’a ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağlı’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum. Türk milleti mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah’ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekâtı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır. Çünkü Afrin demek Hatay demektir, Afrin demek Kilis demektir. Yani vatan demektir. Dua ve desteğimiz Mehmetlerimize. Ve diyorum ki, Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin, hainleri ise yerin yedi kat dibine mahkum etsin…’’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü