USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üniversite mezunları işsiz gezerken, o memur oldu!

CHP Şahinbey Belediye Meclis üyesi Uğur Kalkan, TÜGVA Gaziantep İl Temsilcisinin Şahinbey Belediyesi’ne memur olarak atandığını söyledi.

Üniversite mezunları işsiz gezerken, o memur oldu!
02-12-2017 08:55
Google News

Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapılan Şahinbey Belediyesi Aralık Ayı 1.oturumunda, TÜGVA Gaziantep İl Temsilcisinin Şahinbey Belediyesi’ne memur olarak atandığı iddiaları damga vurdu. CHP'li meclis üyesi Uğur Kalkan, üniversite mezunu dahi olmayan bu kişiyi hangi özelliğe dayanarak memur olarak atadığını sordu.

Kızılelma Şahinbey Belediyesi'nde memur oldu

Kalkan, "Yüzbinlerce üniversite mezunu işsiz gezerken, Şahinbey Belediye Başkanı lise mezunu, üniversite öğrencisini memur yaptı. Yüksek Istişare Kurulu Üyeleri arasında Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu Tügva Gaziantep il Temsilcisi Mahmut Burak Kızılelma Şahinbey Belediyesi'nde memur oldu.TÜGVA Gaziantep İl Temsilcisini hangi özelliğine göre memurluğa atadınız? Geçtiğimiz günlerde atanamayan Üniversite mezunu Ayşegül öğretmen, kredi çekip kasaplığa başladı. Sizin değerli çalışma arkadaşlarınızdan gelen bilgiye göre; bu kişinin göstermelik olarak geldiği ve imza attıp gittiği söyleniyor. Özel kalem kadrosunda gösterilip devlet memuru olarak atayacakmışsınız. Resmi kayıtlarda devlet memuru olarak gözüküyor. Bildiğim kadarıyla bu kişi üniversite öğrencisi bile değil" dedi.

Başkan Tahmazoğlu ise, "Bu o kurumun takdirine tabidir. Kanunsuz bir işlem söz konusu değil" diye yanıt verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü