USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Victor Osimhen sorulara cevap verdi! Takımdan ayrılacak mı?

Galatasatau'ın yıldız ismi Victor Osimhen, antrenman öncesi tesislerde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Osimhen ayrılık ile ilgili soruya, ' Aile olarak burada çok mutluyuz' dedi.

Victor Osimhen sorulara cevap verdi! Takımdan ayrılacak mı?
16-10-2024 00:09
16-10-2024 19:12
Google News

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Florya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Victor Osimhen'in açıklamaları...

"Benim için Galatasaray'a gelmek ayrıcalık. Drogba da burada oynamıştım, kahramanlarımdan bir tanesi. Galatasaray taraftarlarına da teşekkürler. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Çok büyük bir kulüpteyim. Ben de bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım."

"Ocak ayında ayrılacak mısın?"

- Victor Osimhen: "Ben Napoli'de kalsaydım 3-4 ay sonrasında ayrılacaktım, başka yerlere gidecektim, o sırada Okan Buruk ile konuştum. Beni baba olarak, hoca olarak, insan olarak derinden etkiledi. Takımın ne kadar kaliteli olduğunu, büyük hedefleri olduğunu iletti. Bu oyuncularla oynamak, başarılara imza atmak ikna ediciydi. Buraya gelince ne kadar ciddi bir kulüp olduğunu gördüm. Aile olarak burada çok mutluyuz."

"ICARDI BÜYÜK GOLCÜ"

"Burada çok iyi golcüler. Ben de iyi golcüyüm. Takımın önüne kendimi hiçbir zaman koymam. Takımın başarısı önemli. Icardi çok büyük golcü. Gol krallığı önemli değil, takım önemli. Goller asistlerle takıma yardımcı olmam gerekiyor. Goller önemli, atarak kazanıyoruz ama takımın başarısı birinci önceliğim."

SAKATLIĞI NE DURUMDA?

"Takımla birlikte çalışmalara başlıyorum. Yarından itibaren takıma dahil olmuş olurum. Antalyaspor maçında karar hocamızın. Milli arada da çok çalıştım. Takıma katılmayı dört gözle bekliyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü