USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Yılmaz'dan 'Şek-Kart' sözü

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına devam ediyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, talep ve sorunları dinledi.

Yılmaz'dan 'Şek-Kart' sözü
17-10-2024 09:24
17-10-2024 21:03
GAZİANTEP
Google News

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına devam ediyor. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, talep ve sorunları dinledi. Yılmaz, “Şek-Kart’larımız hazırlık aşamasında. Bu kartlarımızı ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtacağız. Bu kartlarınızla gidip çocuğunuza kıyafet, kömür, kırtasiye malzemesi alabileceksiniz” dedi.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçe genelinde mahallelerde halk buluşmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunları dinleyen Yılmaz, çözümü için kolları sıvıyor. 6 aylık görev süresi boyunca hemen hemen tüm mahalleleri gezen Yılmaz, sorunları yerine tespit ediyor.

İKTİDAR SİYASETÇİLERİ NEREDE?

Başkan Yılmaz’ın önceki günkü durağı Selahaddin Eyyubi Mahallesi oldu. Uzun yıllar hizmetin uğramadığı mahallede annelerle bir araya gelen Yılmaz, sorunları tek tek dinledi.  Yoğun ilgi gören buluşmada Yılmaz, AKP iktidarını eleştirdi. İktidar milletvekillerinin halktan kopuk olduğunu dile getiren Yılmaz, seçimden seçime vatandaşın kapısını çalan siyasetçilerin memlekete bir fayda sağlayamayacağını ifade etti.

İKTİDAR SORUNLARI GÖRMEK İSTEMİYOR AMA BİZ ÇÖZECEĞİZ

İktidar milletvekilleri ve siyasetçilerinin halkın yaşadığı sıkıntılarla ilgilenmediğini, aksine görmezden geldiğini vurgulayan Yılmaz, “Çekmiş olduğunuz sıkıntılarla gelip ilgilenmediler. Sizin derdinizi dert etmediler. Sizden aldıkları gerçeği yukarıya iletemezler. Yukarı da sorduğunda “Padişahım çok yaşa, her şey çok güzel” derler. Ama bu düzenin böyle gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Sizin sorununuz, benim sorunumdur. 6 ay gibi bir sürede kalıcı çözümler ürettik. İnşallah tüm sorunları da çözeceğiz” dedi.

ŞEK-KART’LA İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK

Tüm sorunları tespit ettiklerini aktaran Yılmaz, “Sizin evde geçim sıkıntısı çektiğinizi biliyorum. Çocuğuma resim defteri alabilir miyim diye derde düştüğünüzü, çocuğuma bir çift ayakkabı alabilir miyim diye düşündüğünüzün de farkındayım. Bizim tüm bu sorunlara çözüm olacak Şek-Kart’larımız hazırlık aşamasında. Bu kartlarımızı ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtacağız. Bu kartlarınızla gidip çocuğunuza kıyafet, kömür, kırtasiye malzemesi alabileceksiniz. Ailelerimize aylık 200 lira elektrik faturası yardımı yapacağız. Doğalgaz faturası yardımı da yapacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü