Yerel

A'dan Z'y Auto, hizmete açıldı

A’dan Z’y Group, Eğitim sektörünün yanı sıra artık 2’nci el Araç Alım satımı ile Otomotiv ve Oto Kiralama alanlarında da sektör de hizmet vermeye başlarken Group bünyesinde İnşaat, Gayrimenkul, Uluslararası taşımacılık ve Danışmanlık gibi sektörlerde de faaliyet gösterecek.

A'dan Z'y Auto, hizmete açıldı
22-06-2023 17:00
22-06-2023 17:02
GAZİANTEP
A’dan Z’y Group, Eğitim sektörünün yanı sıra artık 2’nci el Araç Alım satımı ile Otomotiv  ve Oto Kiralama alanlarında da sektör de hizmet vermeye başlarken Group bünyesinde İnşaat, Gayrimenkul, Uluslararası taşımacılık ve Danışmanlık gibi sektörlerde de faaliyet gösterecek.
Her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya satmak isteyenlerin güvenle tercih edebileceği, A'dan Z'y Auto, Otogar arkası yeni Oto Galericiler Sitesinde hizmet vermeye başladı.
Otomotiv sektöründe müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla hizmet vereceklerinin altını çizen A'dan Z'y Group Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Toktaş, deneyimli kadromuz ile ikinci el Otomotiv pazarında yenilikçi, dinamik ve teknolojik gelişmelere açık altyapımız ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz dedi.
Her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araçların müşterilere sunulacağı A’dan Z’y Auto Galeri’de, Araç almak ve satmak isteyenlere tek noktada yenilikçi ve geniş kapsamlı hizmet aynı anda sunulmuş olacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER