Yerel

AK Parti, Şehitkamil İlçe Kongresi’ne hazırlanıyor

AK Parti, 19 Ekim Cumartesi günü Şehitkamil İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

AK Parti, Şehitkamil İlçe Kongresi’ne hazırlanıyor
10-10-2024 07:23
10-10-2024 22:01
GAZİANTEP

AK Parti, 19 Ekim Cumartesi günü Şehitkamil İlçe Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

2002 ruhunu yeniden canlandırma hedefiyle yola çıkan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, bu kongre ile birlik ve kararlılığın simgesi olacak yeni bir dönüm noktasına adım atmayı planlıyor.

Kongre sürecine dair sosyal medya hesaplarından önemli açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İsmail Güler, şu ifadeleri paylaştı:

“19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz AK Parti Şehitkamil İlçe Kongremizle, 2002 ruhunu yeniden yenileyerek birlikteliğimizin ve kararlılığımızın simgesi olacak yeni bir dönüm noktasına adım atıyoruz!

Bu doğrultuda, İl Başkanımız Fatih Fedaioğlu başkanlığında; İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek, kongremiz için kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Ülkemizi 21. yüzyılın ötesine hazırlayacak, lider ve büyük Türkiye idealini kurumsallaştıracak bir dönüşümü gerçekleştireceğiz.

Çünkü yanımızda:

İnanmış bir liderimiz var,

Azim dolu teşkilat üyelerimiz var,

Kararlılıkla mücadele eden kadınlarımız var,

Geleceğe umutla bakan gençlerimiz var. 

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, 2002 ruhuyla milletimize hizmet yolunda her zamankinden daha kararlıyız. Maziden aldığımız güçle yarınlara emin adımlarla yürüyoruz!”

İlçe Başkanı Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, maziden aldığı güçle yarınlara emin adımlarla yürümeye ve güçlü Türkiye idealini kurumsallaştıracak adımları atmaya hazır olduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER