Spor

Ali Koç, yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı tarihi seçimde resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç, yeniden başkan seçildi.

Ali Koç, yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi
09-06-2024 19:31
09-06-2024 21:04
İSTANBUL

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı tarihi seçimde resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç, yeniden başkan seçildi. Ali Koç, 3 yıl daha Fenerbahçe başkanlığı yapacak. 

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarıştığı tarihi seçimde saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'de tamamlandı. 27 bin civarında rekor oyun kullanıldığı seçimde oy sayımına geçildi.

REKOR KATILIM

46 bin 410 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunan Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda 27 civarında oy kullanıldı ve rekor kırıldı. Sarı-lacivertlilerin bir önceki oy kullanma rekoru 2018 yılında 21 bin 350 ile kırılmıştı.

KÜRSÜYE BİRLİKTE ÇIKTILAR

Seçim sonuçlarının bitmesinden sonra Aziz Yıldırım ve Ali Koç kürsüye beraber çıktılar ve delegeleri selamladılar.

Aziz Yıldırım yaptığı konuşmada "Sevgili Fenerbahçeliler; bugün kulübümüze yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Sayın Ali Koç ve arkadaşları da bu harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi bu sezon şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. İyi ki Fenerbahçeliyiz" ifadelerini kullandı. 

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ'UN ELİNİ KALDIRMASINA İZİN VERMEDİ

Yeniden Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç, birlikte çıktıkları kürsüde Aziz Yıldırım'ın elini kaldırmak istedi ama Aziz Yıldırım izin vermedi.

ALİ KOÇ'A BÜYÜK DESTEK

Oy sayımına geçilen dakikalarda tribünlere çıkan Ali Koç'a kongre üyelerinden büyük destek geldi. Üyeler Koç'a "Sana muhtacız, gözümde nursun, başımda tacım, muhtacım" şarkısıyla destek oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER