Yerel

Auto-Drift Fest 2024 Gaziantep'te yapılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği destekleriyle Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelindi.

Auto-Drift Fest 2024 Gaziantep'te yapılacak
11-05-2024 15:20
11-05-2024 15:23
GAZİANTEP

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği destekleriyle Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Auto-Drift Fest 2024 etkinliği için Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelindi.

Yarın Ortadoğu Fuar Merkezi’nde başlayacak etkinlikte yarışacak modifiye araçlar, Büyükşehir Belediyesi önünde sergilendi. Başkan Fatma Şahin düzenlenen bu etkinliğin hayırlı olmasını dileyerek, “Eğitimli, güvenli, teknolojik altyapılı ve profesyonel bir drift altyapısı için Gaziantep Büyükşehir, ilçeleriyle hazır” dedi.

Bu yıl ilk kez yapılacak etkinlik güvenli ve düzenli yarış alanlarının kurulmasını, sürdürülebilir motorsporları faaliyetlerinin geliştirilmesini ve geniş kitlelere ulaşması amaçlanıyor.

Programa Fatma Şahin’in yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı.

ŞAHİN: PROFESYONEL EĞİTİMLİ MEKANLAR HAZIRLIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada gençlere yönelik yapılan her etkinliği desteklediğini ifade etti.

Festival için uygun yerlerde daha güvenli şartlarda profesyonel eğitimli mekanlar hazırlandığını belirten Şahin, “Yarın festivalimiz başlıyor. Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Güvenli, eğitimli sürüş talep ediyoruz. O yüzden güvenli sürüş oluşabilmesi için bizden talepleri var. Uygun yerlerde daha güvenli şartlarda profesyonel eğitimli mekanlar hazırlıyoruz. Bu yapılana kadar da yarın ki festivalin açılışı Büyükşehir Belediyemizin önünde bir başlatalım dedik. Eğitimli, güvenli, teknolojik altyapılı ve hakikaten profesyonel bir drift alt yapısı için Gaziantep Büyükşehir, ilçeleriyle hazır. Festivalimiz hayırlı uğurlu olsun. Yolumuz açık olsun” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ise, gençler için gereken her türlü desteğin verileceğini ifade ederek, “Güvenli yerlerde drift, hem terapi olacak hem de gençler güvenli bir şekilde ne istiyorlarsa her türlü imkanı sağlayan başkan Fatma Şahine teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun bizde heyecanla bekliyoruz” diye konuştu. 

Auto-Drift Fest etkinliği, 12 Mayıs Pazar günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER