Gündem

Ayşe Ateş: Bahçeli, Cumhurbaşkanına mesaj gönderdi!

Sinan Ateş‘in eşi Ayşe Ateş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçen hafta planlanan görüşmenin gerçekleşmediğini söyledi. Ateş, “Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” dedi.

Ayşe Ateş: Bahçeli, Cumhurbaşkanına mesaj gönderdi!
10-06-2024 14:30
10-06-2024 15:00
GAZİANTEP

Sinan Ateş‘in eşi Ayşe Ateş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçen hafta planlanan görüşmenin gerçekleşmediğini söyledi. Ateş, “Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu”  dedi.

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Ankara’da görüştü.

Ayşe Ateş, Özel ile görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Ayşe Ateş, geçen hafta AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceklerini ancak görüşmenin gerçekleşmediğini ifade etti.

‘BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU’

Ateş,”10 gün önce sayın Hasan Doğan beni aradı. Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, vatan millet düşmanlığıyla iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. Dedi ki ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’. Bence Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Yani bizi korumamasını ve bizimle görüşmemesine yönelik böyle bir çağrıda bulundu. Üstü kapalı bir çağrıda bulundu Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel ile görüşmesinde kendisini mahkemeye davet ettiğini belirten Ayşe Ateş, “Teşekkür ettim. Verdiği destekten ve bundan sonra yanımızda durmasını rica ettim” dedi.

‘DOST BİLDİKLERİ DÜŞMAN DÜŞMAN BİLDİKLERİ DOST OLDU’

Ateş şöyle devam etti:

“Sinan hayattayken Sayın Özgür Özel hakkında da Kılıçdaroğlu hakkında da CHP hakkında da ağır söylemleri olmasına rağmen, bunu da bilmelerine rağmen bize sahip çıktılar. Tüm CHP ailesi gerçekten çok çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu Sinan’ın. Biz de bunu çok acı şekilde tecrübe ettik”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER