Spor

Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı'dan şok sözler!

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken mevcut başkan Ali Koç ve beraberindekiler ile başkan adayı Aziz Yıldırım birbirine girdi.

Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı'dan şok sözler!
04-06-2024 10:24
04-06-2024 11:19
GAZİANTEP

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken mevcut başkan Ali Koç ve beraberindekiler ile başkan adayı Aziz Yıldırım birbirine girdi.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı suçlamalarda bulundu. Yıldırım, Ilıcalı'nın Dominik'te FETÖ mensuplarına pasaport verdiğini iddia etti. 

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un yeni yönetim listesinde bulunan Acun Ilıcalı ise, Aziz Yıldırım'ı yalan söylemekle itham ederek, "Jose Mourinho olayı komple yalan! Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar!" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın 'Adnan Hocacı' olduğunu ileri süren Aziz Yıldırım'dan yeni suçlamalar geldi.

Yıldırım, Fenerbahçe kongre üyeleriyle bir araya geldiği buluşmada Acun Ilıcalı'nın FETÖ'cülere pasaport verdiğini öne sürdü.

"ADNAN HOCA KONUSUNA GİRERSEM SOKAĞA ÇIKAMAZ..."

Yıldırım'ın konuşması şöyle:

Acun Ilıcalı FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! İki Dominic varmış, birinde FETÖ'cülere pasaport veriyormuş. Çağırdım, eşiyle geldi. Yapma dedim. Fazla konuşmasın, Adnan Hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle.."

'ALİ KOÇ'UN LİSTESİNDE FETÖ'CÜ VE ADNAN OKTAR'CI İSİMLER VAR'

Yıldırım Fenerbahçe'nin mevcut başkanı ve başkan adayı Ali Koç'un listesinde FETÖ'cü ve Adnan Oktar'cı isimler olduğunu iddia etti.

Yıldırım, "Kimsenin adamı değilim. 20 sene başkanlık yaptım, bana hiçbir siyasetçi, na sağdan ne soldan yönetimine bunu al demedi. Ama karşı listeye baktığın zaman FETÖ'ye yakın insanlar, Adnan Hoca'ya yakın insanlar. Hepsi o listenin içinde, inceleyin lütfen." dedi.

Ali Koç'un listesi şu isimlerden oluşuyor:

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

Mourinho ile Londra'da değil Roma'da görüştük gerizekalı

“GERİZEKALI ACUN”

Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkındaki sözlerinin sorulması üzerine sert tepki veren Yıldırım, "Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Gerizekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum" ifadelerini kullandı.

ILICALI'DAN AZİZ YILDIRM'A: YALANCI

"Yönetime girmemdeki en büyük sebep şartların değişmesi. Fenerbahçe sevgim 7-8 yaşından beri sürüyor. Taraftar olarak sürekli maçlara gidiyordum zaten. Ali Koç yanıma gel dedi. İşlerim de iyi gitmişken ve sayın başkanımız bu teklifi yapmışken kabul ettim."

"BEN BÖYLE BİR EKİP GÖRMEDİM"

"Ben, Jose Mourinho, Mario Branco, Ahmet Ketenci ve Ali Koç beraber futbol bölümünü sırtlayacağız gibi görünüyoruz eğer ki seçimi kazanırsak. 15 gündür Mario Branco ile sürekli çalışıyoruz. Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte futbol da bu kadar anlayan bir ekip ben görmedim."

"MOURINHO FİKRİ BRANCO'DAN ÇIKTI"

"Mourinho fikri Branco'dan çıktı. Ali Koç ile bu fikri yaklaşık iki ay önce paylaşmış. İlk temas Ali Koç'un bilgisiyle Mario Branco oldu. Ben futbolda şunu anladım, herkes konuşur birisi gider alır. Biz de tam anlamıyla bunu yaptık."

"MOURINHO ÇOK İSTEKLİYDİ"

"Mourinho gibi isimler güven ister. Burada en önemli faktörler Fenerbahçe isminin güveni ve Ali Koç ismi. Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olması çok önemli etkenler bu tip şeylerde. Mourinho ile görüştüğümde gelmeye çok istekli görünüyordu."

"AZİZ YILDIRIM'DAN YÜKSEK BİR TEKLİF ALMIŞ"

"Ben, Mourinho ile görüşmeye gittiğimde Fenerbahçe'nin rakiplerinden Partizan'ı araştırmaya analiz etmeye başladım demişti. Görüşmeye gittiğimizde Aziz Yıldırım'dan yüksek bir teklif aldığını ancak bunu pazarlık kozu olarak kullanmayacağını söyledi."

"HOCAMIZ TANIYORDU"

"İlk başta görüşen Mario Branco. Branco ile görüştükten sonra Aziz Yıldırım gidip kazanmak için sert bir teklif yapıyor. Karşımızda anlaşmaya hazır bir insan vardı. Fenerbahçelilerin şunu anlaması lazım Fenerbahçe global bir isim. Hocamızla görüştüğümüzde Fenerbahçe'nin kim olduğunu biliyordu."

BENZEMA AÇIKLAMASI

"Ali Koç oyuncular ile imza atılmadan konuşmuyor. Biz şu anda ciddi dünya yıldızları ile görüşüyoruz. Hocamız onay verdiği takdirde bu transferleri bitirmek için harekete geçeceğiz. Transfer listemizde Karim Benzema yok. Sosyal medyada dolaşan isimlerle ilgilenmiyoruz ama taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Büyük isimlerle buluşacağımızı düşünüyorum. Başkanımızın kafasında çok başka bir şey var. Yeni bir Fenerbahçe var diyebilirim."

"AVRUPA'DA BAŞARI İSTİYOR"

"Mourinho, Galatasaray maçını izlemiş ve bu takım iyi dedi bize. Bu oyuncuların çıkacağı noktanın farklı olduğunu söyledi ancak tabii ki de transfer istiyor. Jose Mourinho'nun hedefi Süper Lig'den çok Avrupa'da başarılı olmak."

"ADİL BİR SEZON OLMADI"

Bu takım sadece bir kere mağlup olmuş. En pahalı kadro bizde. Eğer ki en pahalı kadroyu kurarsan puanlar gelir, basit bir matematiği var. Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasındaki en büyük sebep adil bir sezon olmadı.

Vallahi bu konuda etkim olmasa elimi taşın altına koymazdım. Ben garanti ediyorum önümüzdeki sezon adil lig olacak. Söz veriyorum, çözeceğim bunu."

"BU KARALAMA ÇOK ÜZÜCÜ"

"Çok üzücü! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkanlığı çok istiyor olabilir. Seçimde hezimetle ayrıldı, içinde bir şey yaşıyorlar olabilir. Ancak başkan olabilmek için bir Fenerbahçeliyi karalamak bana üzücü geliyor.

Fenerbahçe'nin sorunu bu içerideki kavgalar. Suçlama çok çirkin olduğu için cevap vermek durumundayım. 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa, bu art niyet. Daha önce 35 yıl önce görüştüğümüzü açıkladım.

Bir sohbet için gittim 'Fakirlere yardım et, insanlara destek ol' gibi Müslümanlığın güzel yanlarıydı. 18 yaşındaydım. Aziz Yıldırım'ın başkanlık döneminde Fenerbahçe'yi kendi programımda ağırladım. Amacım Fenerbahçe'ye yardım etmekti. Aziz Yıldırım'a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım!

Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü! Çok komik ya! Takımıma destek oluyorum, aşığım bu renklere. Elimden geleni yapıyorum. Ali Koç başkan olduğunda aradı ve kampanya yapmamızı istedi. Üç günde 20 Milyon Euro topladık. Kanalımı Fenerbahçe için kullandım. Benim amacım Fenerbahçe'ye yardım etmek. Beni neden karalıyorsun? Senin karalamanla bana bir şey olmaz."

"AZİZ YILDIRIM YALAN SÖYLÜYOR"

"Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho olayı komple yalan! Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar! Mourinho, bizimle görüştükten sonra telefon değiştirdi! Ulaşamadılar! Anlşama falan yok! Londra'da görüşmüşler, Mourinho da Ali Koç'a ve projelere baktı... Adam kabul etti."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER