Gündem

Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkati çeken bir paylaşım geldi.

Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu
11-06-2024 15:54
11-06-2024 15:57
GAZİANTEP

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkati çeken bir paylaşım geldi. Bahçeli, "Allah bana yeter" ifadelerinin yer aldığı yüzüklü fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye iadeiziyareti öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu.

Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine değinen Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı ikili görüşmelerin çarpıtılmasını hayretle, ibretle takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mız doğal olarak herkesle görüşebilir, konuşabilir, dinleyebilir, bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur" dedi.

Öte yandan Bahçeli'nin taktığı yüzük de dikkat çekti. Yüzükte "Allah bana yeter" ifadeleri yer aldı.

Bahçeli, yüzüğünün yer aldığı fotoğrafı kişisel Instagram hesabından da paylaştı. 

Bahçeli'nin yüzüklü paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu. Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi yapılan paylaşımın manidar olduğu yorumları yapıldı.

18 YIL SONRA İLK KEZ

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00'da CHP'ye iadeiziyarette bulunacak.

Erdoğan en son 2006 yılında CHP genel merkezine gitmişti.

Erdoğan, CHP’nin yeni genel merkezine taşınması dolayısıyla dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER