Yerel

Başkan Umut Yılmaz, personelle bayramlaştı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, geleneksel bayramlaşma töreninde belediye personeliyle bir araya geldi.

Başkan Umut Yılmaz, personelle bayramlaştı
14-06-2024 19:21
14-06-2024 19:22
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, geleneksel bayramlaşma töreninde belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Yılmaz, personellerin aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkanlık görevine kısa süre önce başlayan Başkan Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen törende Başkan Yardımcıları ile birlikte katılım sağladı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Umut Yılmaz, belediye personeline olan teşekkür ve minnet duygularını dile getirdi.

“Şimdiden, ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu bayramlar diliyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“İnşallah, yarınımız daha güzel geçecek. Ben, inanıyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman oldu. Daha gelip çayınızı içemedim. Yarın, bir gün uğrar; çayınızı, kahvenizi içerim. Bugüne kadar gelmediysem sakın ha sizlere karşı bunu bir değer vermedim, gözüyle lütfen algılamayın. Zamanı yetiştiremiyorum. Yakın mesai arkadaşlarım biliyor. Sabah 7’de başlıyoruz, saat gece 11 oluyor, yaklaşık 400 kişiyle görüşmüş oluyorum. En kısa sürede gelip birebir sizlerle tanışacağım. Çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum. Anne, babalarınıza lütfen selam söyleyin, ellerinden öpüyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER